Hordozható címkenyomtató

Hordozható címkenyomtató

A címkék nyomtatására szolgáló Brady kézi eszközök az automatikus kalibráció alapelvét használják az smart chip technológia segítségével. Több tucat fajta anyag és a kazetta egyszerű kicserélése lehetővé teszik a használók számára bármilyen belépési azonosítás azonnali, a munkahelyszínen történő megoldását. Ideális alkalmazásoknál, melyeknél a nyomtatási szükséglet max. 1000 címke naponta és a felső sorok csatlakoztathatók a PC-hez.

BMP21 Plus

BMP™21 Plus

Strapabíró külső és intelligens nyomtatási funkciók kombinációja vezetékekhez, kábelekhez és sima felületekhez.

 

 

 

 

 

BMP21 Lab

BMP™21 Lab

Laboratóriumi jelölések, az ampullának/csőnek megfelelő automatikus méretezés, a gyorszáras kazetták, az újratölthető lítium-ion akkumulátor és a kétéves garancia együtt egy nagy teljesítményű és elérhető eszközt jelentenek a gyors és hatékony címkézéshez bármilyen típusú laboratóriumban.

 

 

 

 

 

BMP41

 

BMP™41

Nyomtatott címkék különböző célokra. A legfontosabb alkalmazások közé tartozik a vezetékek, hőzsugorcsövek jelölése, panelcímkézés, sorkapcsok jelölése, kapcsolópanelek előkészítése, általános azonosítás. Nyomtasson ki mindent egyszerre, egy menetben!

 

 

 

 

BMP51

BMP™51

Ha áttekinthető, tartós címkékre van szüksége az adott helyen, Önnek a Brady BMP™51 címkenyomtató kell. A termék a villamos és adatforgalmi berendezésekhez, laboratóriumi azonosítókhoz, létesítményekhez és a biztonságos címkézéshez szükséges éles nyomtatást, egyszerű formázást, megfelelő címkeméreteket és hordozhatóságot nyújt.

 

 

 

 

BradyPrinter M611

BradyPrinter M611

A BradyPrinter M611 mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. Okostelefonja és a Brady ingyenes Expressz Címkék alkalmazása segítségével a legösszetettebb címkéket is könnyedén – akár a helyszínen is – megtervezheti, majd az M611 nyomtatóval megbízható, ipari minőségű címkeanyagokra nyomtathatja ki azokat.

 

 

 

 

BMP61

BMP™61

A BMP™61 címkenyomtató az elvárásainak megfelelő nagyszerű teljesítményt nyújtja. Hordozható, gyors, és vezeték nélküli kapcsolatának és a nyomtatásra használható tartós címkék széles választékának köszönhetően számos azonosítási problémára kínál megoldást.

 

 

 

 

BMP71

BMP™71

A BMP™71 hordozható címkenyomtató a Brady legújabb fejlesztésű, felsőkategóriájú hordozható nyomtatója. Nemcsak a tele/adatkommunikációs vagy az elektromos ipari huzal- és kábeljölésekre alkalmas, hanem ideális társ a feldolgozóiparban alkalmazott egészségügyi- és biztonsági jelölések elkészítésére is.


Az alábbi nyomtatók már nem elérhetők.

Címkék és festékszalagok továbbra is rendelhetők.

TLS 2200

 

TLS 2200®

A TLS 2200® hőtranszfer nyomtató egy ellenálló és könnyen használható rendszer, címkék nyomtatásához. Tekintettel a nyomtatás kiváló minőségére és az ellenálló anyagok széles választékára.

 

 

 

 

IdXpert

IDXPERT™

Amennyiben olvasható és ellenálló címkék azonnali, helybeni elkészítésére van szüksége, az esetben az IDXPERT™ kézi nyomtatóra van szüksége. Gyors címke-kidolgozást könnyű címke-formatálást megfelelő címke-méreteket és mobilitást kínál.

 

 

 

 

LabXpert

 

LabXpert™

Ez a nyomtató olyan tulajdonságokkal bír, mint a PC-hez való csatlakoztathatóság, a 300 dpi minőségű nyomtatás, a folytonos szalagra vagy címkékre történő nyomtatás, az idő- és dátum-funkció, a vonalkód-nyomtatás, és a 140-nél több görög, kutatási és biztonsági jel megléte.

 

 

 

 

LAB PAL™

LAB PAL™

A LAB PAL™ laboratóriumi jelölés-nyomtató egy hordozható, könnyen használható, a szélsőséges laboratóriumi feltételeknek ellenálló címkenyomtató. A nyomtató ajánlott napi maximális nyomtatási kapacitása 50 címke, és kiváló megoldást jelent kisebb laboratóriumok mintáinak gyors és hatékony azonosítására.

 

 

 

 

TLS PC Link

 

TLS PC Link

A termál transzfer rendszer ellenálló, hordozható vagy asztali megoldása a TLS PC Link™ címkék létrehozásának. Használja ki az Ön PC-jének lehetőségeit a sokoldalúbb lehetőségek érdekében a címkék előállításánál.