Asztali nyomtatók

Asztali nyomtatók

A Brady THT címkenyomtatók a PC-hez csatlakozva dolgoznak valamint a címke gyártásához szükséges szoftverrel (LabelMark™, CodeSoft®). Ezek az intelligens és magasteljesítményű berendezések leginkább az iparágakban, irodákban, raktárakban, laboratóriumokban vagy további működésekben alkalmazhatóak, ahol több száz, sőt több ezer feliratos címke nyomtatása szükséges naponta.

BBP12

BBP12 

A BBP™12 címkenyomtató egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, belépőszintű asztali címkenyomtató kábelek, alkatrészek és laboratóriumi minták azonosításához. A kompakt BBP12 nyomtatási sebessége eléri a 100 mm/másodpercet. A készülék a rendkívül tartós és speciális Brady azonosító címkék széles körét képes kezelni.

 

 

 

 

BradyPrinter i3300

A BradyPrinter i3300 ipari címkenyomtató egy robusztus, könnyen használható, számítógépalapú nyomtató. A biztonsági és létesítményekben használható címkék és jelzések, valamint vezetékek, termékek és laboratóriumi anyagok azonosítására szolgáló méretre vágott címkeanyagok széles választékára nyomtathat vele.

 

 

 

 

IP Printer

 

Brady IP Printer

A nyomtató kommunikál a szoftverrel, a nyomtatandó anyagokkal és a festékszalagokkal, ami a nyomtatás folyamatát jelentősen leegyszerűsíti. A Smart Cell technológia a rendszer intelligens alapegységeinek kölcsönöse kommunikációján alapul.

 

 

 

 

BradyPrinter i5100

 

BradyPrinter i5100

A BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt nyújt, és 1200 standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkéket is képes kinyomtatni.

 

 

 

 

BradyPrinter i7100

 

BradyPrinter i7100

Az új BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató megbízható, strapabíró és nagy pontosságú készülék, mely kiváló minőségű azonosító anyagok széles körére képes gyorsan nyomtatni különböző alkalmazásokhoz, beleértve a kábelek, nyomtatott áramköri lapok, valamint eszközök és alkatrészek azonosítását.