Nyomtatók és eszközök

Nyomtatók és eszközök

A Brady kínálatában azonosításra és megjelölésre szolgáló széleskörű specializált berendezések-eszközök találhatók. Termál transzferrel történő nyomtatási technológia a kiváló ragasztókkal és anyagokkal levő kombinációban garantálják a minőséget igazoló cimkéket, melyek a vállalat vagy intézmény azonosítási szükségleteihez kellenek. A címkenyomtatók széles skálájával a legkisebb kézi feliratozógépektől kezdve a magasteljesítményű nyomtatási és címkealkalmazási berendezésekig a Brady vállalat megfelel a széleskörű elvárásoknak és megbízható jelzéseknek, melyekre a modern világ növekvő hangsúlyt fektet.

Prenosne stikovace

Hordozható címkenyomtató

A címkék nyomtatására szolgáló Brady kézi eszközök az automatikus kalibráció alapelvét használják az smart chip technológia segítségével. Több tucat fajta anyag és a kazetta egyszerű kicserélése lehetővé teszik a használók számára bármilyen belépési azonosítás azonnali, a munkahelyszínen történő megoldását. Ideális alkalmazásoknál, melyeknél a nyomtatási szükséglet max. 1000 címke naponta és a felső sorok csatlakoztathatók a PC-hez.

 

 

 

Stolove tlaciarne

Asztali nyomtatók

A Brady THT címkenyomtatók a PC-hez csatlakozva dolgoznak valamint a címke gyártásához szükséges szoftverrel (LabelMark™, CodeSoft®). Ezek az intelligens és magasteljesítményű berendezések leginkább az iparágakban, irodákban, raktárakban, laboratóriumokban vagy további működésekben alkalmazhatóak, ahol több száz, sőt több ezer feliratos címke nyomtatása szükséges naponta.

 

 

 

Wraptor A6500

Specializált berendezések

Kábelek, kábelkötegek, PCB lapok, elektronikus alkatrészek vagy más ipari áruk és készletek sorozatgyártásához legmegfelelőbb megoldással a beépített nyomtatás- és a címkék pontos alkalmazása funkciókkal ellátott speciális eszközök szolgálnak.

 

 

 

graficke tlaciarne

Munkabiztonsági címkenyomtatók

THT nyomtatók szolgálnak az következők előállítására : grafikus címkék biztonsági táblákra, pipe jelölés, logisztikai címkék, információs táblák, jelek piktogrammal. Az öntapadó vinil ragasztószalagot előállító THT nyomtató garancia a minőséges, tartós és ellenálló címkékre, melyek a telephelyek egyértelmű azonosítását segítik.

 

 

 

Ismerje meg a Brady előnyeit!

Ismerje meg a Brady előnyeit!

Amikor partnert keres a nyomtatásban, azt gondolhatja, hogy mind egyformák vagyunk. De csak tegyen egymás mellé minket, és máris látni fogja, mennyire eltérőek valójában a nyomtatók – különösen, ha könnyen szeretne nagyszerű eredményt elérni. Szóval, engedjük kibontakozni ezt a kapcsolatot. Hadd mutassam meg a Brady előnyeit.