Lockout/Tagout

Lockout/Tagout

Az Európai Unióban évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása során. E balesetek nagy részének az oka az ellenőrizetlen energia-áramlás. A LOTO rendszer(Lockout/Tagout) modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló nemkívánatos helyzetek megszüntetésére.

Lockout Tagout

 

Kizárási/kitáblázási útmutató

A kizárás/kitáblázás hatékonyan előzi meg a gép mozgását és a gép energiaellátásának véletlen visszakapcsolását a gépen végzett beavatkozások során. Így az alkalmazottak a lehető legbiztonságosabban végezhetik el a munkát és helyezhetik újra üzembe a berendezést.

 

 

 

 

Lockout Tagout

 

Mi az a LOTO

Az Európai Unióban évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása során. E balesetek nagy részének az oka az ellenőrizetlen energia-áramlás. Mindez történik annak ellenére, hogy az európai intézkedések megkövetelik ipari gépek javításánál az összes elektromos áramforrás kikapcsolását és lezárását.

 

 

 

 

Mechanicke_rizika

Mechanikai kockázat elleni eszközök

 

 

 

 

 

Elektricke rizika

 

Elektromos kizárók

 

 

 

 

 

Zamky Brady

 

Lakatok

 

 

 

 

 

SafeKey Lockout kizáró lakatok

 

SafeKey Lockout kizáró lakatok

Az új, innovatív SafeKey kizáró lakatjainkkal a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat használhatja a karbantartási műveletek során. A 100 000+ egyedi kulccsal a zárak a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, ahol semelyik 2 zár nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.

 

 

 

Prislusenstvo

 

Kiegészítők

 

 

 

 

 

Spony a petlice

 

Gyűjtőlakatok

 

 

 

 

 

Visacky

 

Brady-függőcímkék

A Brady függőcímkék ellenálló PVC-anyagból készültek, a zárra akasztáshoz lyukkal vannak ellátva.

 

 

 

 

Skoliaci materiál

 

Képzési anyagok