SafeKey Lockout kizáró lakatok

SafeKey Lockout kizáró lakatok

Az új, innovatív SafeKey kizáró lakatjainkkal a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat használhatja a karbantartási műveletek során. A 100 000+ egyedi kulccsal a zárak a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, ahol semelyik 2 zár nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.

 

A legmagasabb szintű biztonság és védelem kizáró lakatokkal

A SafeKey kizáró lakatokhoz az innovatív zármechanizmusnak köszönhetően 700%-kal több kulcskombináció érhető el, mint egy szabványos biztonsági lakathoz. A 100 000+ különböző kulcs révén a SafeKey kizáró lakatokkal optimálisan támogathatók a nagyméretű, csak különböző kulccsal nyitható lakatok alkotta egyedi hierarchiák, melyekben a lakatok szükség esetén a kezelő mesterkulcsával vagy a fő mesterkulccsal is kinyithatók. A kulcsok sorozatszámának nyilvántartása biztosítja, hogy ne legyen két azonos kulcs egy cégnél. A nagyobb biztonság érdekében elektromosan szigetelő és nem korrodáló lakatváltozatok is kaphatók.

 

SafeKey Lockout kizáró lakatok


Nagyobb kizárási/kitáblázási hatékonyság

A SafeKey kizáró lakatok a lakat színéhez illeszkedő színkódolt kulcsokkal is segítenek a kizárás/kitáblázás hatékonyságának növelésében a karbantartási műveletek során. 9 szín érhető el, hogy a karbantartó szakemberek könnyebben megtalálhassák az adott lakathoz tartozó kulcsot. Emellett a kulcsok a zármechanizmusnak köszönhetően könnyen behelyezhetők és kihúzhatók, így a lakat gyorsan és egyszerűen kezelhető.

 

Ismerje meg a SafeKey kizáró lakatok termékinformációit.

Ismerje meg, hogyan teszi biztonságosabbá a kizárás/kitáblázás a karbantartási műveleteket.

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.