A függesztett vezérlő kizáró eszközzel

A függesztett vezérlő kizáró eszközzel

Az innovatív függesztett vezérlő kizáró eszközzel a munkások nagyobb biztonsága érdekében teljes ellenőrzést szerezhet a daruk és csörlők függesztett vezérlő eszközei felett.

 

Nagyobb munkahelyi biztonság

A függesztett vezérlő kizáró eszközzel számos daru és csörlő függesztett kezelőszervei teljesen lezárhatók, és megakadályozható, hogy bárki bármelyik gombot megnyomja az akár 4 lakat eltávolítása előtt. A lakatkulcsok a vezetőnél vagy a darukezelők látóterén kívül dolgozó munkásoknál lehetnek, így elkerülhető a daru vagy a csörlő váratlan használata. A függesztett vezérlő kizáró eszközzel elkerülhetők a horgokkal vagy a darura függesztett teherrel való ütközés okozta balesetek és súlyos sérülések, és növelhető a munkások biztonsága.

A függesztett vezérlő kizáró eszközzel


Könnyű és praktikus használat

A függesztett vezérlő kizáró eszköz egy praktikus, meghosszabbítható megoldás, amely bármilyen, 10 és 45 cm közötti hosszúságú függesztett vezérlőre felszerelhető. Felhelyezni úgy kell, mint egy zsákot, és a nyílása egy rugalmas rögzítőhevederrel bármilyen függesztett vezérlőkábelre rászorítható. 4 összekapcsolt merev oldalának köszönhetően laposra hajtható, így könnyen szállítható.

 

Könnyen megelőzhető a daruk váratlan használata, és javítható a munkások biztonsága.

Nézze meg a termékinformációkat egyetlen praktikus adatlapon.

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.