SlimView csoportos lakatdoboz

SlimView csoportos lakatdoboz

A SlimView egy könnyen hordozható csoportos lakatdoboz átlátszó fedéllel, amely akár 12 lakat tárolására is alkalmas és biztonsági kulcstárolóként is szolgálhat. Támogatja a vállalatokat a kizárás/kitáblázás hatékonyabb szervezésében és a munkahelyi balesetek csökkentésében. Az Eurostat szerint a munkahelyi balesetek 15–20%-a továbbra is a karbantartásokkal függ össze.

Hatékony és egyszerű használat

A SlimView csoportos lakatdoboz vékony kialakítása egyszerűbbé teszi a tárolást, a hordozást és a használatot. Az előre kivágott rögzítőfuratokkal a lakatdoboz könnyen felszerelhető a falra vagy a kizárási/kitáblázási árnyéktáblára. Az átlátszó burkolatnak köszönhetően a tartalma bármikor gyorsan és hatékonyan ellenőrizhető.

 

Akár 12 lakat elhelyezése

A SlimView lakatdoboz beépített lakat- és kulcstartói akár 12 lakat kényelmes tárolását is lehetővé teszik. A Brady széles színválasztékban kínál ipari besorolású, minőségű lakatokat. A lakatok gravírozással, címkékkel vagy képekkel személyre is szabhatók.

 

Biztonsági kulcstároló

A SlimView lakatdoboz süllyesztett ajtaja a karbantartás megkezdése előtt akár 12 lakat kulcsának behelyezését is lehetővé teszi. Az acéltest és a tartós polikarbonát ajtó biztonságban tartja a kulcsokat a karbantartási műveletek idején. Amikor eljött a gép energiaellátása visszaállításának ideje, a karbantartók eltávolíthatják a lakatokat és hozzáférnek a kulcsokhoz, hogy visszakapcsolják a szervizelt gép energiaellátását. Ezzel a gépek energiaellátásával kapcsolatos összes baleset kivédhető a karbantartások során.

 

Szerezze meg az ingyenes kizárási/kitáblázási útmutatót!

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.