A BatteryBlock kizáró

A BatteryBlock kizáró

A könnyen használható és a legkülönbözőbb ipari járművekre felhelyezhető BatteryBlock tápcsatlakozó-kizáró a karbantartásokhoz használt biztonsági eszközkészlet nagyszerű kiegészítője.

 

Biztonságosabb karbantartás

A BatteryBlock kizáró eszköz a jármű és az akkumulátora közötti csatlakozás blokkolásával szünteti meg a jármű tápellátását. Az eszközt a jármű karbantartása során a szakemberek akár 2 kizáró lakattal is a helyére rögzíthetik. Az elektromosan szigetelő csapok segítenek abban, hogy az eszköz a hosszabb karbantartási projektek során és műszakon kívüli időszakokban is stabilan a helyén maradjon. Mivel a lakatkulcsok a karbantartó munkások vagy a vezető kezében vannak, elkerülhetők a jármű idő előtti beindításával kapcsolatos balesetek.

 

A BatteryBlock kizáró

Sok járműnél használható

A BatteryBlock tápcsatlakozó-kizáró a 175 A vagy 350 A csatlakozóval rendelkező minden akkumulátoros működtetésű jármű energiaellátásának kiiktatására alkalmas. Az eszköz képes hatékonyan semlegesíteni a legtöbb targoncát, emelőt, ollós emelőt, raklapemelőt és motoros kocsit. A kizáró eszköz egydarabos kialakítása minimalizálja az alkatrész elvesztését, és tovább növeli a használhatóságot.

 

Tekintse meg a termékadatokat egy praktikus referencialapon.

Szerezze meg az ingyenes kizárási/kitáblázási útmutatót!

 

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.