Forgó címke a gyorsabb hibaelhárításhoz a kábeleknél

Forgó címke a gyorsabb hibaelhárításhoz a kábeleknél

A kábelek gyors azonosítása nagyon fontos a hibaelhárításhoz az adatközpontokban és más ipari környezetekben. A forgó címkénkkel a felhasználók könnyen elforgathatják a kábelen levő feliratot, és bármilyen szögből elolvashatják azt, megnövelve ezzel a hibaelhárítás sebességét és a hatékonyságot.

Forgó címke a gyorsabb hibaelhárításhoz a kábeleknél

A kábelek gyors azonosítása nagyon fontos a hibaelhárításhoz az adatközpontokban és más ipari környezetekben. A forgó címkénkkel a felhasználók könnyen elforgathatják a kábelen levő feliratot, és bármilyen szögből elolvashatják azt, megnövelve ezzel a hibaelhárítás sebességét és a hatékonyságot.Megbízható és a helyszínen nyomtatható

A forgó címke a Brady kábelekhez és alkatrészekhez való megbízható, ipari minőségű címkéi közé tartozik, amelyek a felhelyezés után hosszú időn át a helyükön maradnak és jól olvashatók. A címkék a Brady Workstation alkalmazásokkal könnyen megtervezhetők: bármilyen szöveg, sorszám, vonalkód, QR-kód és más adat elhelyezhető a címkéken a Brady nyomtatóval való nyomtatás előtt. A kompatibilis nyomtatók: BBP12, BBP33, BradyPrinter i5100, BradyPrinter i7100, BradyPrinter M611, BMP61 és BMP71.

 

Teljes támogatás

A megbízható címkék, címketervező alkalmazások és nyomtatók mellé a Brady helyszíni tanácsadás után egyedi azonosító megoldásokat is tud biztosítani. A Brady azonosítási megoldásai a kiterjedt és globális forgalmazói hálózaton keresztül bárhol elérhetők. A megoldások megvalósítása után az ügyfélszolgálat és a műszaki támogatás segítenek a kérdések megválaszolásában.

 

Nézze meg a műszaki termékinformációkat egyetlen praktikus adatlapon.

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.