ToughWash™ Series - Szélsőséges környezetben használható lemosható címkék

ToughWash™ Series - Szélsőséges környezetben használható lemosható címkék

A ToughWash™ lemosásnak ellenálló címkék bírják az élelmiszer- és italfeldolgozásban előforduló magas hőmérsékleteket, maró vegyszereket, magasnyomású permeteket és gyakori lemosásokat.

A Brady anyagtudósai által kifejlesztett és valós lemosási eljárásokkal tesztelt címkék a kivételesen tartós nyomatot ellenálló címkekonstrukcióval kombinálják, így nem szakadnak szét és nem esnek le.


A Brady B-855 ToughWash lemosásnak ellenálló címke egy tartós, igény szerint nyomtatható, öntapadó termék az élelmiszer- és italfeldolgozó iparágak számára. A tartós címkefelépítés ellenáll a lemosás során előforduló szélsőséges környezeteknek, és egészen 80°C lemosási hőmérsékletig és 1500 PSI nyomásig lett tesztelve.

A Brady B-854 ToughWash Metal detectable fémdetektorral érzékelhető címke egy tartós, igény szerint nyomtatható, öntapadó termék az élelmiszer- és italfeldolgozó iparágak számára, amely a kereskedelmi forgalomban kapható fémdetektorokkal érzékelhető. A tartós címkefelépítés ellenáll a lemosás során előforduló szélsőséges környezeteknek, és egészen 80°C lemosási hőmérsékletig és 1500 PSI nyomásig lett tesztelve.

További információkért

 

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.