Nyomtatott áramköri lapokhoz és alkatrészekhez való címkék

Nyomtatott áramköri lapokhoz és alkatrészekhez való címkék

A Brady nyomtatott áramköri lapokhoz való címkéi (PCB-címkék) és alkatrészjelölő címkéi. Ön egy több millió dolláros elektronikai gyártósor zökkenőmentes, nyereséges működését kívánja biztosítani. Ennek során nem az alkalmazott jelölési technológia a legfőbb gondja. Mi átvállaljuk ezt a feladatot.

Lézergravírozható követhetőségi címkék

Lézergravírozható követhetőségi címkék

A lézergravírozható címkék javítják a nyomtatott áramköri kártyákon és összetett felületeken lézeres eljárással elhelyezett alkatrészjelölések és vonalkódok olvashatóságát. A nagyobb kontrasztnak köszönhetően a címkére lézeres eljárással felvitt vonalkódokat könnyebb beolvasni, ami csökkenti a hulladék mennyiségét a szigorú követhetőségi követelményekkel rendelkező ellátási láncoknál.

Villamos berendezésekhez való címkék és szervizcímkék

Berendezéscímkék és szervizcímkék: kiváló minőségű címkék a villamos berendezések jelöléséhez, pl. kalibrálási címkék, szervizcímkék és tesztcímkék.

Vizsgálati nyilak és Quik-Dots™ jelölők

 

Vizsgálati nyilak: jelölje meg a módosítandó területeket a nyomtatott áramkörökön vizsgálati nyilakkal. A vinilszövet szoros tapadást biztosít, ugyanakkor könnyen, ragasztómaradék visszahagyása nélkül eltávolítható.

 

PCB- és alkatrész-azonosító címkék

PCB-címkék: a Brady nyomtatott áramköri lapok és alkatrészek jelölésére szolgáló címkéinek anyagait kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nyomtatott áramköri lapok készítése során jelentkező szélsőséges körülményeknek.

Forrasztásgátló maszkok

Forrasztásgátló maszkok: a Brady kör alakú és forrasztásgátló maszkjai ideális védelmet biztosítanak az értékes alkatrészek és áramköri elemek számára a gyártási folyamat során. A gyártósori alkalmazásokhoz tervezett maszkok tekercses, íves vagy egysoros kiszerelésben kaphatók.

Elektrosztatikus kisülésre figyelmeztető címkék

Elektrosztatikus kisülésre figyelmeztető címkék: ezek a tekercsben vagy íves kiszerelésben kapható sárga alapon fekete vagy narancssárga alapon fekete feliratos címkék az elektrosztatikus kár lehetőségére figyelmeztetik az elektronikus berendezések kezelőit és használóit.

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.