A B-7600 átlátszó kriocímke

A B-7600 átlátszó kriocímke

A B-7600 átlátszó kriocímkével a kriogén fiolák, csövek és tárolódobozok azonosítását több fagyasztási ciklus során is biztosíthatja, így garantálva a laboratóriumi minták nyomonkövethetőségét. A címke lehetővé teszi a minták tartalmának vizuális ellenőrzését, és –191 °C és 121 °C közötti hőmérsékleteknek is ellenáll.


A minták tartalmának megtekintése

A B-7600 átlátszó kriocímke a kriogén fiolák, csövek és tárolódobozok azonosíthatóságának biztosítása révén támogatja a laboratóriumi minták optimális nyomonkövethetőségét. Teljesen átlátszó, hogy a minta tartalma vizuálisan ellenőrizhető legyen. A címke a Brady megbízható, a minták elvesztésének megelőzésére szolgáló laboratóriumi mintaazonosító címke-termékcsaládjának része.

 

A minták biztos azonosítása a kriogén tárolás során

Az átlátszó kriocímke a minták azonosításnak biztosítására szolgál a kriogén tárolás során. A címke

  • nem reped, nem válik le és nem degradálódik folyékony nitrogénben (–196 °C), fagyasztókban (–80 °C), autoklávokban (121 °C) és vízfürdőkben (100 °C)
  • többszöri fagyasztási ciklust is elbír
  • ívelt és sík felületekhez is jól tapad
  • szobahőmérsékleten kell száraz felületre felhelyezni

 

Címkenyomtatás a laboratóriumban

Az átlátszó kriocímkére igény szerint a laboratóriumban is lehet nyomtatni. Kompatibilis a Brady BBP12, BradyPrinter i3300, i5100 és i7100 asztali, valamint a BMP61, BMP71 és M611 hordozható Brady nyomtatókkal*. A címkére 1D és 2D vonalkódok is nyomtathatók, amelyek szkennerrel beolvashatók. A Brady Workstation Lab Suite címketervező alkalmazások felismerik az anyagot a Brady nyomtatóba való behelyezés után. Az optimális eredményhez a címkét az R6000HF festékszalaggal kell nyomtatni.

*egyéni címkeként érhetők el a hordozható Brady nyomtatókon

 

Tesztelje a címkét saját kriogén környezetében!

Tekintse meg a termékadatokat

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.