Laboratóriumi címkék

Laboratóriumi címkék

A Brady laboratóriumi jelölő termékei a biotechnológiai, mezőgazdasági, környezetvédelmi és törvényszéki laboratóriumok igényeit szolgálják ki.

Autoklávban használható címkék

A gőzsterilizálóban használható címkék ellenállnak az autoklávokban előforduló igen szélsőséges körülményeknek is. Így biztos lehet abban, hogy a minta minden körülmények között azonosítható marad.

Üveg- és lombikcímkék, zárófóliák

A Brady által kínált üvegcímkék és zárófóliák nemcsak az információk nyomon követését teszik lehetővé, hanem még biztonságosabbá teszik a laboratóriumi anyagok tárolását.

Centrifuga-, Eppendorf- és PCR-csövek címkéi

 

A Brady széles választékban kínál címkéket centrifuga-, Eppendorf- és PCR- (polimerázlánc-reakciót vizsgáló) csövekhez.

 

Fagyasztókban és fagyott felületeken használható címkék

Ezek a címkék garantálják, hogy a feliratok és a vonalkódok még a -20 °C és -80 °C közötti hőmérsékleti tartományban történő tárolást követően is jól olvashatóak maradjanak.

Forróvizes fürdőben használható címkék

Forróvizes fürdőt is kibíró laboratóriumi címkék.

Folyékony nitrogénnek ellenálló címkék

Speciális címkéink ellenállnak a folyékony nitrogénnek, legyen szó akár gyors, hirtelen behatásról, akár hosszan tartó tárolásról. Anyagaink olyannyira tartósak, hogy szinte minden alkalmazásban biztosítják az információ kiváló minőségben történő olvashatóságát.

Tárgylemez-azonosító címkék

Tárgylemez-azonosító címkéink minden körülmények között biztosítják a minta tiszta, egyértelmű azonosíthatóságát a mintavételi, vizsgálati és tárolási folyamat valamennyi szakaszában.

Pipetta-jelölők

A Brady új pipettarendszerhez való címkéinek, továbbá a Brady hőtranszfer elven működő nyomtatóinak és anyagainak köszönhetően akár 2 sornyi felirat is jól olvasható a pipetta színezett belső részén.

Szövetminta-tároló kazetták címkéi

A Brady szövetminta-tároló kazettákhoz gyártott címkéi a BSP31 címkerögzítő rendszerrel együtt használatosak.

Kémcső- és fiolacímkék

A Brady fiola- és kémcsőcímkéi a különböző űrtartalmú és fajtájú – így többek között a kúp alakú, a centrifugákban használatos, az üveg vagy műanyag – fiolákban és kémcsövekben rövid és hosszú ideig tárolt minták nyomon követéséhez készültek.

Címkék kémcsőgyűjtő állványokhoz

Amikor a teljes mintagyűjtemény nyomon követésére van szükség, a Brady kifejlesztett egy megoldást a kémcsőgyűjtő állványok jelölésére. A kémcsőgyűjtő állványokhoz való címkéink kristálytisztán olvasható feliratokat és vonalkódokat garantálnak szinte minden laboratóriumi környezetben.

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.