Címkék, hőzsugorcsövek és kábeljelölők

Címkék, hőzsugorcsövek és kábeljelölők

A Brady teljes körű ipari címkézési és azonosítási megoldásokat kínál a vállalkozásoknak termelékenységük, teljesítményük, biztonságuk és védelmük fejlesztéséhez. Nyomtasson egyéni címkéket a legkülönfélébb alkalmazási területeken, pl. vezetékek és kábelek, nyomtatott áramköri lapok és alkatrészek, adatkommunikációs- és laboratóriumi anyagok stb. jelölésénél alkalmazható, kiváló minőségű címkeanyagainkra, vagy vegye igénybe előre nyomtatott címkéinket.

Útmutató tartós gyártási azonosításokhoz.

A Brady útmutatója segítséget nyújt 9 általános azonosítási probléma megoldásásra

Általános címkézés és eszközjelölés

A Brady általános ipari alkalmazásokhoz, többek között csomagoláshoz, adattábla-címkézéshez, eszközjelöléshez és egyéb általános célú jelöléshez tervezett címkék széles választékát kínálja. A címkék többféle bevonattal – fényes, matt vagy metálfényű kivitelben – készülnek.

Vezeték-, kábel- és paneljelölők

A Brady a vezetékek és kábelek jelölésére ideálisan használható, különböző méretű és anyagú címkék, hőzsugorcsövek, jelölők és zászlók széles választékát kínálja. Az anyagok számos különféle nyomtatási technológiához alkalmas változatban kaphatók.

Laboratóriumi címkék

A Brady laboratóriumi jelölő termékei a biotechnológiai, mezőgazdasági, környezetvédelmi és törvényszéki laboratóriumok igényeit szolgálják ki.

Nyomtatott áramköri lapokhoz és alkatrészekhez való címkék

A Brady nyomtatott áramköri lapokhoz való címkéi (PCB-címkék) és alkatrészjelölő címkéi. Ön egy több millió dolláros elektronikai gyártósor zökkenőmentes, nyereséges működését kívánja biztosítani. Ennek során nem az alkalmazott jelölési technológia a legfőbb gondja. Mi átvállaljuk ezt a feladatot.

Egyedi címkék

A több mint 5000, készleten lévő címke mellett a Brady az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezett címkéket is kínál. Ezeket a címkéket az Ön által megadott pontos specifikációk (színegyezés, anyagok, méretek és szabályozások) szerint készítjük el speciális alkalmazásaihoz.

toughwash

ToughWash™ Series - Szélsőséges környezetben használható lemosható címkék

A ToughWash™ lemosásnak ellenálló címkék bírják az élelmiszer- és italfeldolgozásban előforduló magas hőmérsékleteket, maró vegyszereket, magasnyomású permeteket és gyakori lemosásokat.