Padlójelölés

Padlójelölés

Jelölési megoldások teljes körét kínálja a kis, közepes és nagy forgalmú padlókhoz.


Megoldás minden forgalomszinthez

A Brady a padló forgalma szintjétől függően háromféle megbízható, színkódolható padlójelölő szalagot kínál. A vinilszalag átmeneti használatra és kis forgalmú környezetekbe való, ideális megoldás lean és Kaizen eseményekhez. A poliészterből készült ToughStripe szalag tartósabb alkalmazásoknál és közepes forgalmú helyeken használható, ahol gyalogosok és könnyű járművek is közlekednek. A Brady legújabb szalagja, a ToughStripe Max nagyobb forgalmú és targoncák által is használt területekre való.

 


Védett gyalogosok, hatékony járművek

A padlók egyértelmű jelölése praktikus megoldás a gyalogos- és járműforgalom elválasztására a raktárakban és a logisztikai területeken. Ezek a közutakon kijelölt forgalmi sávokhoz hasonlóan segítenek a felhasználók biztonságának és hatékonyságának javításában. A gyalogosan közlekedő alkalmazottak azonnal láthatják, merre mehetnek biztonságosan, a járművek hatékonysága pedig a csak számukra kijelölt sávok kialakításával fokozható."

Kérjen mintákat tesztelésre!


Nagyobb megfelelőség

Padlójelölés

A padlójelölés támogatja a 92/58/EGK EU-irányelvnek való megfelelést, mely szerint a szükséges helyeken biztonsági és egészségügyi jelzéseket kell elhelyezni az alkalmazottak számára. Az irányelv akadályoknál és veszélyes helyeken használt jelzésekre, valamint közlekedési útvonalak megjelölésére vonatkozó követelményekkel foglalkozó V. melléklete is kiemeli, hogy a járművek közlekedési útvonalait egyértelműen meg kell jelölni jól látható színű folytonos vonalakkal, ha arra a munkások védelme érdekében szükség van.

Padlószalagok egyszerű felhelyezése egyenes vonal mentén

A létesítmények biztonságának és hatékonyságának növeléséhez a ToughStripe padlószalag-felhelyezővel egyenes vonalakban könnyen felhelyezhetők a megbízható padlószalagok. Egy eszközzel készíthet nagyforgalmú sávokat villástargoncáknak, forgalmi sávokat raklapemelő targoncáknak és biztonságos területeket a gyalogosan közlekedő dolgozóknak a létesítményekben. A ToughStripe padlószalag-felhelyező a Brady minden jó, jobb, és legjobb padlójelölő szalagjával használható.

  • különböző padlószalagok felhelyezése a vékony és ideiglenestől a vastag és nehéz igénybevételnek kitettig
  • ergonomikus és könnyű, kényelmesen használható
  • a felhasznált padlószalag-hordozóanyagot egy extra tartóra tekercseli
  • könnyen tárolható szűk helyeken


Szerezze be a padlójelölési útmutatót

Formular

 

ToughStripe padlószalag-felhelyező

ToughStripe padlószalag-felhelyező

Padlószalagok egyszerű felhelyezése egyenes vonal mentén

 

 

 

 

Padló jelölők

Padló jelölők

Veszélyes terek megjelölésére szolgálnak. A biztonsági utasítások közvetlenül azokra a helyekre kerülnek, amelyekre a figyelmeztető információ vonatkozik. Ezek a jelzések poliészterből készülnek, a nyomatot átlátszó, matt csúszásgátló védőlaminátum védi sérülés ellen. A magas minőségű Brady ragasztó lehetővé teszi a tiszta, száraz és sima alapok többségén való alkalmazást.