A gépekhez való biztonsági jelzések

A gépekhez való biztonsági jelzések

Megbízható, kiváló minőségű biztonsági jelzéseinkkel a felhasználók hatékonyan figyelmeztethetők és tájékoztathatók a gép biztonságával kapcsolatos, annak tervezése során sem megszüntethető kockázatokról.

A gépekhez való biztonsági jelzéseink jól testreszabhatók

Teljes megfelelőség

A gépekhez való biztonsági jelzéseink megfelelnek a nemzetközileg elismert ISO 3864-2:2016 szabvány követelményeinek. Az előírásoknak való megfelelőség maximális felismerhetőséget biztosít, és segít a gép felhasználóinak jobban megérteni az esetleges figyelmeztető, figyelemfelhívó üzeneteket és a kötelező PPE-követelményeket. A gépekhez való biztonsági jelzések teljes választéka elérhető UL-jóváhagyással rendelkező anyagokon is.

 

Kiváló láthatóság

A jelzések bármilyen felületen elhelyezhetők, így maximális láthatósággal támogatható a gépek biztonsága. A nagy felbontású nyomtatás az élénk színekkel, és a kontrasztos biztonsági üzenetekkel felhívja magára a figyelmet. A jelzések megbízható, ipari minőségű jelzésalapanyagainkra vannak nyomtatva, amelyek bírják a kihívást jelentő környezeteket és hosszú éveken át jól olvashatók maradnak.

 

Testreszabás

A gépekhez való biztonsági jelzéseink jól testreszabhatók, így az igények és a géphasználati körülmények széles tartományához hozzáigazíthatók. Az optimális illeszkedést biztosító választható opciók között megtalálható a jelzés mérete, alakja és a ragasztó típusa is. A jelzések anyaga a bel- vagy kültéri felhasználás szerint módosítható, így a speciális környezetekben is garantált a megbízható teljesítmény. A nyomtatott tartalom a gépek biztonságának maximalizálásához teljes mértékben testreszabható.

 

Tekintse meg a termék minden adatát egyetlen praktikus termékadatlapon.

A gépeken elhelyezhető jelzések terén szakértő tanácsadó meghívása

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.