Termékek

Termékek

Nyomtatók és eszközök

A Brady kínálatában azonosításra és megjelölésre szolgáló széleskörű specializált berendezések-eszközök találhatók. Termál transzferrel történő nyomtatási technológia a kiváló ragasztókkal és anyagokkal levő kombinációban garantálják a minőséget igazoló cimkéket, melyek a vállalat vagy intézmény azonosítási szükségleteihez kellenek. A címkenyomtatók széles skálájával a legkisebb kézi feliratozógépektől kezdve a magasteljesítményű nyomtatási és címkealkalmazási berendezésekig a Brady vállalat megfelel a széleskörű elvárásoknak és megbízható jelzéseknek, melyekre a modern világ növekvő hangsúlyt fektet.

 

Szkennerek

A vonalkódok és datamarix kódok kézi és automata olvasói a megbízható követhetőségi rendszer és a termelési valamint tárolási folyamatokban végbemenő termékáramlás kezelésének elengedhetetlen részei. A minőségi szkennerek lehetővé teszik az adatok gyors olvasását nagyobb távolságokban is.

 

Szoftverek

A tervezésre és címkék előállítására szolgáló specializált programcsomagok a teljes azonosítási megoldások nélkülözhetetlen részei. A LabelMark™ és CodeSoft® programok a címkék egyszerű előállítására, miközben a MarkWare™ a grafikus mester táblázatok, jelzések és pipe címkék előkészítéséhez szükségesek.

 

Biztonsági jelölések

A biztonsági táblák kiválasztásakor, a tartalmi oldalon kívül ügyelni kell a táblák anyagának ellenállóképességére is.

 

Lockout/Tagout

Az Európai Unióban évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása során. E balesetek nagy részének az oka az ellenőrizetlen energia-áramlás. A LOTO rendszer(Lockout/Tagout) modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló nemkívánatos helyzetek megszüntetésére.

 

Szolgáltatás

A Brady szolgáltatás a Brady vállalat vevőinek kínált szolgáltatás, akik a Brady termál transzfer nyomtató és segédprogram zavartalan működését szeretnék biztosítani.

 

Nyomtató regisztráció

Regisztráld Brady nyomtatód!