Tömegközlekedési eszközök

Tömegközlekedési eszközök

A tömegközlekedési rendszernek szüksége van a kábelek azonosító megoldására, melyek rendkívül tartósak és ellenállnak a nagy hőmérsékletváltozásoknak, szennyeződéseknek és olajnak. Alkalmazásuknak és karbantartásuknak egyszerűnek kell lenni. A Brady nagyteljesítményű anyagaival, amelyek megfelelnek a szigorú biztonsági és tartóssági előírásoknak, ezeket a feltételeket teljesíti.

A Brady zsugorodó befűzések például homologizálva vannak a SNCF francia vasutaknál.

A B-7646 típusú termo műanyag bevonatok ellenállnak az organikus folyadékoknak,  a megszokott üzemanyagoknak és higítóknak. Hiba nélkül húzódnak a vezetékek körül (a zsugorodás mértéke 3:1), ezáltal nemcsak szigetelnek hanem biztosítják a tartós jelölésüket is.

A zsugorodó befűzéseket optimális funkcióképességük miatt R-6600 típusú festőszalag segítsével nyomtatják, ezért megfelelnek a szigetelőanyagokra szabott követelményeknek és az NF F 00-608 sz. szabvány A és H típusa által előírt fizikális követelményeknek a szigetelő anyagokra, az SAE AS-81531 specifikációknak (a jelölés tartóssága) és az MIL-STD-202- 215K módszernek (ellenállóképesség higítók ellen).

Ha több információt kér a Brady anyagok homologizációjáról, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Vevőink véleményei….

Girard Úr, alkatrészcsoport szállító az energia irányításra a vonatokban:

A Brady társaság termékeit már több éve használjuk a nyomtatott áramkörök azonosítására. A későbbiekben, ha a kábelek és elosztószekrények jelölése minőségének javítását latolgattuk, kihasználva a meglévő PCB típuső etikett nyomtatókat, arra jutottunk, hogy a Bradyval nagyon könnyű a megoldás. A berendezések szervizelése és az új anyagok egyszerű implementációja a rendszerbe további előny volt a konkurrens cégekkel szemben, melyeket a pályázat során megkaptunk. Gyártásunk folyamán teljesen koncentrálni akarunk a saját termékeinkre és a jelölés területét rábízni a specialistára, amely területen a Brady társaság vitathatatlanul az."