Távközlési és adatkommunikációs szektor

Távközlési és adatkommunikációs szektor

Mindegy, hogy számítógépekről, telefonokról vagy wifiről van szó, a telekommunikációs hálózat egyszerű, koaxiális vagy fénykábelekből van kialakítva. A kábelek megbízható jelölése a jó szerelés kulcsfontosságú eleme, emellett az azonosítás folyamatának egyszerűnek és gyorsnak kell lennie.

A távközlési szolgáltatóknak szigorú követelményei vannak – olyan termékekre van szükségük, melyeknek élettartama nagyobb mint a hálózat életciklusa, tehát minimum 20 év és gyakran kedvezőtlen körülmények között.  Emellett olyan rendszert követelnek, melyek be lehetnek sorolva az ő gyártási folyamatukba és teljesítse a minőség szigorú követelményeit.

A kábelek jelölésénél a nagyteljesítményű rendszernek tehát olyan etiketteket kell használnia, melyek ellenállóképesek, és egyúttal alkalmazásuk gyors és egyszerű. A Brady nyomtatók és etikettek teljesítik ezeket a követelményeket.

A címkék egyszerűen leválaszthatók a hordozószalagról és a kábelre vagy az elosztóra történő alkalmazásuk problémamentes. Gyorsan és pontosan ragaszthatók, tapadásuk nagyon jó és az élettartamuk alatt nem csökken.

A jó minőségű etikettek jelentősen hozzájárulnak a hálózat megszakítása veszélyének csökketéséhez és ezáltal 75% megtakarítást hoznak.

Vevőink véleményei...

Bouchez Úr, adatfeldolgozási központ üzemének vezetője:

Biztosítjuk az adatátvitelt klienseink fióküzemei között, akik elsősorban a banki szektorhoz tartoznak. Az átvitt információk számukra életfontosságúak, a mi berendezéseink bonyolultak és állandóan fejlesztve vannak. A szolgáltatások bárminemű megszakítása számunkra magas pönalizációval jár, tehát minden perccel számolni kell, amivel csökkenteni tudjuk a szervizelést a hálózatban. Ennél az oknál fogva döntöttünk úgy, hogy hálózataink szerelésénél a Brady TLS2200 típusú kézi nyomtatókat fogjuk használni. Ezek az ügyes berendezések lehetővé teszik számunkra olyan etikettek használatát, melyek teljesen megfelelnek applikációinknak és emellet segítenek a korlátozott szervizelési idő betartásában. A Brady TLS2200 típusú berendezésének egyszerű és gyors használata lehetővé teszi számunkra, hogy a szükséges jelölés mindig kéznél legyen."