Megoldások

Megoldások

Repülőipar

Legyen az a repülő fedélzetén, vagy a földi ellenőrző toronyban, a légiforgalom üzemelése a rendszer összes elemétől megköveteli a mindennapi megbízhatóságot és teljesítőképességet, mivel ettől függ emberek ezreinek az élete

 

Autóipar

Az autóalkatrészek hatásos ipari jelölése lehetővé teszi az érintett gyártmányok gyors azonosítását az autók behívása esetén.

 

Kémiai és petrokémiai ipar

A kőolajbányászatnál és a kőolaj feldolgozásánál nagyon fontos a részvevők, termékek és az infrastruktúra azonosítása. Legyen szó akár az aknatornyokról, tengeri fúrószigetekről vagy olajfinomítókról.

 

Elektromos energia és villanyszerelések

Mindenki, aki aktívan dolgozik az energetikai ágazatban, lehet az elosztógyártó vagy beszállító, tudja, hogy a piac változatos, igényes és állandóan fejlődik. A Brady csúsmegoldásai a vezetékek és kábelek, átkapcsoló blokkok és elektromos komponensek részére fontos időszakot képezhet az Önök konkurrencia előnyeinek megőrzésében.

 

Teljesen automatizált címkézés nyomtatott áramköri kártyákhoz

A nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldásunk, mellyel automatizálhatja a követhetőséget és intelligens gyártási adatokat generálhat az SMD-gyártósoroknál.

 

Hatékony karbantartás

Nagyobb karbantartási hatékonyság jól olvasható vizuális elemekkel

 

Tömegközlekedési eszközök

A tömegközlekedési rendszernek szüksége van a kábelek azonosító megoldására, melyek rendkívül tartósak és ellenállnak a nagy hőmérsékletváltozásoknak, szennyeződéseknek és olajnak. Alkalmazásuknak és karbantartásuknak egyszerűnek kell lenni. A Brady nagyteljesítményű anyagaival, amelyek megfelelnek a szigorú biztonsági és tartóssági előírásoknak, ezeket a feltételeket teljesíti.

 

Laboratóriumok

A Brady etikettek és nyomtatók kínálata ideális eszköz a jelölésre a biotechnológiai, kémiai és biokémiai laboratóriumokban, valamint a törvényszéki orvostanban is. Dolgozzon akár a kórtanban, szövettanban, kromatográfiában vagy más tudományi ágazatban, a Brady azonosító megoldásai segítenek betartani a helyes laboratóriumi folyamatokat.

 

Professzionális egyedi azonosító címkék

Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

 

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

 

Az adatközpontok rendelkezésre állási idejének növelése

A hatékonyabb hibaelhárítás érdekében megbízható címkéinkkel azonosítható az adatközpont összes kábele, alkatrésze és tartókerete, és ezzel támogatható a webáruházakkal, vállalkozásokkal és kormányzattal kötött szolgáltatási szint megállapodások egyre szigorúbb követelményeinek teljesülése.

 

Védje az élelmiszerbiztonságot, és javítsa a munkahelyi biztonságot

Az EU OSHA szerint az élelmiszer- és italgyártás a termeléssel összefüggő balesetek csaknem 24%-áért felelős. A munkahelyi biztonság és a biztonsági előírásoknak való megfelelőség javítása az élelmiszer- és italgyártásban is kiemelt fontosságú, de itt mindig az élelmiszerbiztonság áll az első helyen. A Brady munkahelyi biztonságot javító, alacsony szennyezési kockázatú ipari biztonsági azonosító megoldásainak széles választékával mindezek immár egyszerre is kezelhetők.