Repülőipar

Repülőipar

Legyen az a repülő fedélzetén, vagy a földi ellenőrző toronyban, a légiforgalom üzemelése a rendszer összes elemétől megköveteli a mindennapi megbízhatóságot és teljesítőképességet, mivel ettől függ emberek ezreinek az élete

A Brady társaság, aki a vonalkódos azonosítás specialistája, saját nagy teljesítményű és bevált megoldásaival és anyagaival a megjelölés területén segítséget nyújt a repülőipar összes részvevőjének. Ezek a megoldások, amelyek homologálást követelnek, laboratóriumokban és reális feltételek mellet voltak szigorúan tesztelve azért, hogy eleget tegyenek a specifikus követelményeknek.

A Brady megoldásainak köszönhetően a kábelek és vezetékek megjelölését gyorsan  és egyszerűen lehet elvégezni!

 

Találkoznak néha hasonló problémákkal? Van megoldás a problémáikra!

Az etikettek leragasztása

Sokféle anyagot fejlesztünk és kínálunk, amelyek a speciális ragasztóval együtt durva éghajlati feltételeknek, karcolásnak, kopásnak, víznek vagy  vegyszereknek is képesek ellenállni.

Az információ olvashatatlansága

A mi termotranszferes nyomtatóink garantálják a nyomás magas minőségét és ez biztosítja az etiketten található információk pontos leolvasását még sok év után is, amely alatt az etikettek durva környezeti feltételeknek voltak kitéve.

Brady vevők véleményei…

Dimier Úr, a koaxiális kábelek egyik gyártójának gyártási vezetője a repülő- és védelmi rendszerek részére:

Már több éve a Brady társaság partnerei vagyunk. Számunkra az együttműködés legfontosabb aspektusai a gyártmányok magas minősége, a határidők betartása és az a tény, hogy az azonosítás teljes megoldására egy beszállítónk van -  a nyomtatóktól kezdve a szoftveren, fogyasztási anyagokon, olvasókon keresztül egészen a megbízható eladás utáni szervizig. “