Teljesen automatizált címkézés nyomtatott áramköri kártyákhoz

Teljesen automatizált címkézés nyomtatott áramköri kártyákhoz

A nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldásunk, mellyel automatizálhatja a követhetőséget és intelligens gyártási adatokat generálhat az SMD-gyártósoroknál.

Követhetőség minden egyes nyomtatott áramköri kártyánálIsmerje meg, mennyire praktikus lehet a nyomtatott áramkörök automatizált azonosításának integrálása.

Teljes körű követhetőségi megoldásunkkal minden gyártásban levő áramköri kártya összekapcsolható az intelligens gyár rendszerével. A megoldásunkkal az áramköri kártyák által generált adatok elküldhetők a termelés-végrehajtási rendszernek, más gépeknek és gyártóciklusoknak, illetve az ellátási lánc felsőbb vagy alsóbb szintjeinek is.

Ismerje meg, mennyire praktikus lehet a nyomtatott áramkörök automatizált azonosításának integrálása.

Nézze meg az infografikát

 

Megbízható címkék

Megbízható címkékNyomtatott áramköri kártyákhoz való megbízható címkéink automatikus felhelyezéshez lettek tervezve, és azokra jól olvashatóan nyomtathatók a NYÁK-gyártási környezetekben használt 2D-kódok és vonalkódok, melyeket a szkennerek a teljes gyártási folyamat során képesek beolvasni.

  • Címkék nyomtatása és felhelyezése: a poliimid címkék tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár 300 °C hőmérsékleten és a NYÁK-gyártásban és a tisztítás során használt vegyszerekkel való érintkezés után se essenek le és jól olvashatók maradjanak.
  • Lézergravírozható: a címkéket nem károsítják a NYÁK-gyártási folyamatok, és megnövelt kontrasztot biztosítanak a lézeres jelölések számára, így azokat könnyebben be tudják olvasni a szkennelő rendszerek.
  • Maszkoló fólia: megvédi a NYÁK-ot a gyártási folyamatok során, és ez kiterjed a hullámos forrasztásra és a forró levegős kiegyenlítésre is. A maszkoló fólia nyom nélkül eltávolítható.

Tesztelje megbízható címkéinket saját környezeteiben, és nézze meg, hogyan teljesítenek.

Minták kérése

 

Automatizálás

AutomatizálásA nyomtatott áramkörökhöz való teljesen automatizált címkézési megoldás lehetővé teszi a követhetőség és a gyártási adatok elemzésének emberi beavatkozás nélküli biztosítását. Igény szerint többféle automatizálási megoldást is kínálunk:

  • BSP61 nyomtató és felhelyező rendszer: konzisztens gyártósori nyomtatás, pontos pozicionálás és felhelyezés szinte minden gyártási alkalmazásban.
  • ALF14 címkeadagoló: hatékony címkeadagolás, gyors, hatékony és egyszerűen használható, és a gyártósor bármelyik részére telepíthető.
  • BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató: nagyon pontos címkenyomtatás az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál.
  • Szkennerek: a hordozható és integrált szkennerek révén a követőrendszerek túlnőhetnek az ellátási lánc követelményein, és az általuk generált adatok elemzésével a termelést optimalizáló üzleti döntések hozhatók.

Szerezzen gyakorlati tapasztalatot rendszereinkkel, és ismerje meg, hogyan optimalizálhatja üzleti folyamatait a követhetőséggel.

Bemutató kérése

 

Prospektus kérése

formular