Laboratóriumok

Laboratóriumok

A Brady etikettek és nyomtatók kínálata ideális eszköz a jelölésre a biotechnológiai, kémiai és biokémiai laboratóriumokban, valamint a törvényszéki orvostanban is. Dolgozzon akár a kórtanban, szövettanban, kromatográfiában vagy más tudományi ágazatban, a Brady azonosító megoldásai segítenek betartani a helyes laboratóriumi folyamatokat.

Az etikettek alkalmazkodnak a kémcsövek, üvegek és kémcsőállványok méreteihez.

  • A címkék mindig és mindenki számára olvashatók lesznek.
  • A jelölések ellenállnak az extrém körülményeknek a fagyasztóboxokban, autoklávban, folyékony nitrogénnak vagy forró víznek, rezistensek a higítókkal szemben mint pl. xilen, dimetil-szulfoxid és etanol.
  • A Brady megoldások az adatok egyszerű kódolását és olvasását, több információt az etiketten és az emberi tényező kockázatának lényeges csökkentését jelentik.

 

Vevőink véleményei…

Cuvelier Úr, a francia gyógyszeripar egyik legjelentősebb fejlesztési központja gyógyszerész szakosztályának vezetője:

Én, mint a szövettani folyamatok automatizációjával megbízott személy, kerestem a megoldást az alátétüvegeink és szövetminta kazettáink  azonosítására. A kiválasztott Brady megoldás magába foglalja az IP300 típusú nyomtatót, Identilab szoftvert és etiketteket a kémcsövek és kazetták jelölésére. Az alátétüvegekhez választott anyag ellenáll minden higítónak, melyet a fürdőkbe való átvitelnél használunk. Ez az azonosító rendszer szintén lehetővé teszi a kémcsövek és csomagok megjelölését, melyeket -80°C –nál tárolunk, éspedig az etikett ragasztását közvetlen a ráfagyásra. A szövetmintás kazetták esetén standard formátumú Brady etiketteket használunk, melyeket a BSP31 típusú csúcsminőségű egycélú gépen elkészített hőhegesztésnek köszönhetően nem lehet eltávolítani. A Brady teljes megoldása lehetővé teszi számunkra a munkafolyamatok egységesítését jó minőségű anyagok segítségével korlátozott költségvetés esetén is."