Kémiai és petrokémiai ipar

Kémiai és petrokémiai ipar

A kőolajbányászatnál és a kőolaj feldolgozásánál nagyon fontos a részvevők, termékek és az infrastruktúra azonosítása. Legyen szó akár az aknatornyokról, tengeri fúrószigetekről vagy olajfinomítókról.

A Brady által nyújtott azonosító és biztonsági megoldások effektíven és megbízhatóan teljesítik ezeket  a követelményeket.

 

Megjelölni magasabb biztonság érdekében

A rosszul megjelölt vezetékek és csővezetékek nagy biztonsági kockázatok forrásai. A csővezeték tartalmának tájékozatlansága komoly következményekkel járhat az alkalmazottak és a berendezés részére.

A folyadékok irányítása kulcsfontosságú az alkalmazottak részére. A Bradynak, mint jelöléstechnikai specialistának erre a problematikára is van megoldása, olyan megoldást alkalmaz, amely világosan tudja azonosítani az áramlásokat ami az összetételt és irányt illeti.

 

Az effektív és biztonságos karbantartás biztosítása

Minden évben balesetek ezrei történnek. A többségüket be nem biztosított csőhálózatok okozzák. A csővezetékek megbízható jelölése és a karbantartás ideje alatti lezárása jelentősen csökkenti a balesetveszélyt.

A mi teljes választékunk be tudja biztosítani a csővezetékeket, szelepeket, energiaforrásokat és has. Feltétlenül szükséges, hogy az alkalmazottak ezeket a karbantartásnál helyesen használják. A Brady-Tagout segédeszközöknek köszönhetően az energiaforrás vagy veszélyes anyagok veszélye ki van küszöbölve.

Vevőink véleményei…

Lemaire Úr, fúrótorony vezetője az Indiai-Óceánban:

A fúrószigeteken nagyon fontos, hogy bármikor azonosítani tudjuk bármilyen csővezeték tartalmát és áramlási irányát, el tudjuk zárni és ezáltal meggátoljuk az esetleges baleseteket. A csővezetékek jelölése a Brady cégtől megbízhatóan azonosítja a médiumot és az áramlási irányát. A bebiztosítási rendszerekkel kapcsolatban képesek vagyunk biztonságos karbantartást végezni. Ezek a rendszerek lehetővé teszik lezárni és bebiztosítani a nem kívánatos megnyitás ellen bármilyen típusú szelepet. A Brady társaságnak, mint egyedüli szállítónak köszönhetően képesek vagyunk megoldani a munkabiztonság egész problematikáját és beszerezni a jelöléseket az összes csővezetékünkre."