Védje az élelmiszerbiztonságot, és javítsa a munkahelyi biztonságot

Védje az élelmiszerbiztonságot, és javítsa a munkahelyi biztonságot

Az EU OSHA szerint az élelmiszer- és italgyártás a termeléssel összefüggő balesetek csaknem 24%-áért felelős. A munkahelyi biztonság és a biztonsági előírásoknak való megfelelőség javítása az élelmiszer- és italgyártásban is kiemelt fontosságú, de itt mindig az élelmiszerbiztonság áll az első helyen. A Brady munkahelyi biztonságot javító, alacsony szennyezési kockázatú ipari biztonsági azonosító megoldásainak széles választékával mindezek immár egyszerre is kezelhetők.

 

Wyższy poziom BHP

Dzięki naszym przemysłowej klasy rozwiązaniom w zakresie identyfikacji i bezpieczeństwa zakłady spożywcze mogą zapobiec wielu wypadkom w pracy. Oferujemy znaki, które ostrzegają pracowników przed niebezpieczeństwem i informują, jakie środki ochrony indywidualnej powinni stosować. Dzięki oznaczeniom podłóg można rozdzielić w bezpieczny sposób pasy ruchu pieszych i pojazdów, blokady Lockout/Tagout pomogą zablokować ruchome obiekty i zawory podczas zabiegów konserwacyjnych, a rozlane na posadzce ciecze można opanować za pomocą rozwiązań do kontroli rozlewów.

 

 

Nagyobb élelmiszerbiztonság

Számos alacsony szennyezési kockázatú biztonsági azonosító megoldást kínálunk és fejlesztünk, többek között:

  • A lemosásnak ellenálló ToughWash jelzések és címkék: nem töredeznek a tisztítószerekkel való érintkezés vagy nyomás hatására, a fémként érzékelhető ToughWash típus még nagyobb biztonságot nyújt
  • Öntapadó csőjelölők: számos különböző csőanyaghoz tapadnak szorosan, így nem fordulhat elő bakteriális szennyeződés
  • Kiömlések elhárítása: az élelmiszerbiztonság érdekében minimálisan szöszölődő, olvasztva fúvott polipropilénből készülnek
  • Kizárás/kitáblázás: a mozgó tárgyak és szelepek reteszelhetők, így garantálható a munkások biztonsága a karbantartás idején
  • Padlójelölés: elkülöníthető a gyalogos és járműközlekedés a raktárban, így növelhető a munkahelyi biztonság
  • Berendezések állapotának címkézése: az átvizsgálás után egyértelműen jelezhető, mely berendezés áll készen a használatra
  • Logisztikai jelölés: számok és betűk széles köre használható a raktárak hatékonyságának javítására

 

 

Nagyobb megfelelőség

Biztonsági azonosító megoldásainkkal az élelmiszer- és italgyártó üzemek számos EU-irányelv esetében javíthatják a megfelelőséget:

  • 89/391/EGK irányelv: a dolgozók biztonságának és egészségvédelmének javítása a munkahelyen.
  • 89/655/EGK irányelv: a dolgozók által a munka közben alkalmazott berendezések használatára vonatkozó biztonsági és egészségvédelmi követelmények
  • 98/24/EK irányelv – a munkahelyen található vegyi anyagokkal kapcsolatos kockázatok
  • 2000/60/EK irányelv – Víz keretirányelv

Megoldásaink segítik az ISO 14001 szabványnak való megfelelőség javítását is:

Nagyobb megfelelőség

  • ISO 14001 (1, A.4.7. melléklet, vészhelyzeti felkészültség és reagálás), a szervezetnek vészhelyzeti tervet kell kidolgoznia, amelynek ki kell terjednie a kiömlött folyadékok elnyelésére alkalmas anyagokra is

Ismerje meg a munkahelyi biztonság javítását és az élelmiszerbiztonságot is szolgáló összes megoldásunkat az ingyenesen elérhető élelmiszer- és italazonosító útmutatónkból!

 

Ingyenes útmutató kérése

 

formular