Feldolgozó ipar

Feldolgozó ipar

A Brady választéka (termotranszferes nyomtatók, etikettek, szoftverek) lehetővé teszi effektíven teljesíteni a biztonságra és jelölésekre támasztott követelményeket bármilyen gyártási foloyamatban.

 

 

Vevőink véleményei…

Nontard Úr, egy elektromos gyorsmegszakítókat gyártó társaságban a követhetőség projekt bevezetésének vezetője:

A Brady társaság 2D kódokkal volt képes komplex ellátni  a jelölési projektünkben a termékeket az anyag meghatározásától és az illető tapadásfokozóktól egészen az automatikus applikáció tervezetig termékeinkre. A Brady szakembereik által biztosítja a projekt monitoringját, részt vesz a berendezések betelepítésében együttműködve a mi integrátorainkkal, felügyel a vonalak beindításánál és biztosítja az eladás utáni szervizelést. Jelenleg nagyon kevés üzleti partnert lehet találni, aki komplexen tudja bebiztosítani a projekt követhetőségét és emellett megtartani a műépítészi nézetét."

 

Genty Úr, egy élelmiszerüzem munkabiztonsági vezetője:

Az alkalmazottak és a gyártás biztonsága kulcsfontosságú elem cégünk életében, emellett sok más előírást is be kell tartanunk. A múltban a termék típusa szerint voltak beszállítóink: figyelmeztető címkék, utasítások, csővezetékek jelölése, stb. Most úgy döntöttünk, hogy egy szállítót választunk – a Bradyt, aki vállalta minden biztonsági termék szállítását, amelyekre szükségünk van. Ezentúl a Brady termékei nagy igényű feltételek mellett vannak tesztelve, ezért biztosak vagyunk abban, hogy teljesítik az összes érvényes szabványban előírtakat."