Elektronika

Elektronika

A Brady szinonimum az elektronikai alkatrészek egyszerű jelöléséhez.

Az elektrotechnikai ipar nagy teljesítményű jelölési technikát igényel az azonosításhoz és az egyes elemek követéséhez bármilyen körülmények között.

A Brady a jelölési megoldások egész sorát kínálja, amelyek alkalmasak a nyomtatott áramköri lapok követésére és más kisebb méretű termékek részére (nagy megkülönböztetésű mini etikettek vonal vagy datamatrix kóddal), valamint nagy méretű alkatrészek és késztermékek részére.

Egyszerű használat

Az etikettek nyomtatásának és alkalmazásának integrált rendszerei – két standard applikátor az etikett kitolásának exkluzív rendszerével együtt a hordozó szalagból megbízható és nagyteljesítményű megoldást alkotnak bármilyen nagyságú műszaki anyagok alkalmazására.

Teljesítőképesség és állóképesség

A jelölési rendszerek állóképes és szívós anyagainak köszönhetően biztosítva van az adatok olvashatósága az alkatrész vagy a késztermék egész élettartama alatt.

A leállási idő rövidítése

A gyártási vonal leállításával összefüggő kiadások rövid időn belül komoly problémává válnak a gyártás effektivitásában.  A Brady megoldások úgy vannak megfogalmazva, hogy a vonalak ellátása jelölő anyaggal folyamatos legyen.

A követés egyszerűsége és a visszamenő követhetősége

A termotranszferes (THT) nyomtatás pontos és gyakorlatilag elronthatatlan. Jelöléseinek olvashatóságot és minőséget nyújt.

Adaptabilis megoldások

Stílusok, az etikettek formátumai és polivalens anyagai az összes típusú vezetékekhez, kábelekhez és elektronikai alkatrészekhez. A Brady képes kielégíteni minden szükséges jelölést, a legalapvetőktől kezdve a specifikus jelölésekig.

 

 

Vevőink véleményei…

Allard Úr, módszertani felelős vezető a dekóderek nyomtatott áramköri lapjait gyártó vállalatnál:

A Brady ideális megoldást nyújtott társaságunk részére a nyomtatott áramkörök jelölésére a gyártási folyamat elején. A B-497 anyagból készült etikettek magukba foglalják az összes tulajdonságot amire szükségünk van – kis méret, ami lehetővé teszi a jelölést világosan a lap nyomtatása előtt, továbbá az anyag egybevetve az ajánlott szalaggal ellenáll a nyomtatott áramköri lapok tisztításához használt anyagoknak.   Természetesen az etikett hőellenállóképessége lehetővé teszi a nyomtatott áramköri lapok elhelyezését a kemencébe a gyártási folyamat bármelyik részében anélkül, hogy a jelölés olvashatósága megváltozna."