Elektromos panelek azonosítása

Elektromos panelek azonosítása

A professzionális címkékkel és címkenyomtatókkal könnyen és gyorsan megfelelhet minden ügyfél azonosítási igényének, és azonnali betekintést nyújthat a legösszetettebb panelekbe is.

 

Extrém megbízhatóság

Megbízható, ipari minőségű címkék érhetők el minden ügyféligény teljesítéséhez a panelazonosítás területén. A cég K+F részlege által tervezett címkék olyan elemek kombinációjának való kitettség esetén is olvashatók maradnak, mint az UV-fény, a páratartalom, a nedvesség, a gázok és egyebek. A kínálatban a tengeri, légi és védelmi követelményeknek megfelelő címkék is szerepelnek. A műszaki adatlapok részletes információt adnak a címkevizsgálati eredményekről.


Azonnali betekintés

5000-nél is több esztétikus címke segít a panelépítőknek, hogy a legkomplexebb panelekben is azonnali betekintést nyújtsanak. A Brady címkéi éles nyomtatással, átfogó szín- és méretvariációval, kiemelkedő vagy belesimuló profillal képesek azonosítani minden biztonsági kockázatot, kábelt vagy alkatrészt az elektromos panelekben. A példaalkatrészek között megtalálhatók a vezérlők, az I/O-modulok, a tápegységek, az áramköri megszakítók, a sorkapcsok és elosztótömbök, a relémodulok, az indítók, a nagy igénybevételre tervezett csatlakozók és számos más részegység.

 

Gyors és egyszerű

Az elektromos panelcímkék a Brady címkenyomtatók széles választékával a helyszínen is gyorsan kinyomtathatók. Csak néhány címketekercsre és egy megfelelő címkenyomtatóra van szüksége, és máris panelcímkék óriási választéka áll rendelkezésére. A legtöbb címke a további rugalmasság érdekében asztali és hordozható nyomtatási rendszereken is elérhető. A Brady Workstation alkalmazások lehetővé teszik, hogy könnyen megtervezze, sorszámozza és kinyomtassa a szükséges címkéket.

 

Szerezzen tényleges címkenyomtatási élményt

Nézze meg az infografikát

 


 

Ez az útmutató ötleteket ad a legjobb azonosítási megoldásra a villamos rendszerekhez.

Töltse le az útmutatót

További információt kérek erről a termékről​.

További információt kérek erről a termékről​.