Az adatközpontok rendelkezésre állási idejének növelése

Az adatközpontok rendelkezésre állási idejének növelése

A hatékonyabb hibaelhárítás érdekében megbízható címkéinkkel azonosítható az adatközpont összes kábele, alkatrésze és tartókerete, és ezzel támogatható a webáruházakkal, vállalkozásokkal és kormányzattal kötött szolgáltatási szint megállapodások egyre szigorúbb követelményeinek teljesülése.

Növelje az adatközpont rendelkezésre állás idejét, egyértelműen azonosított kábellel!

 


Hatékony hibaelhárítás

Az adatközpontokban kihúzandó és cserélendő vagy visszadugandó kábel megtalálása ijesztő feladatnak tűnik. Olyan ez, mint egy tűt megtalálni a szénakazalban: időigényes és idegölő kihívás, különösen akkor, ha magas szintű alkalmazások vannak leállítva és veszélyben vannak a szolgáltatási szintek. Képzelje el, hogy valaki egy rossz kábelt húz ki, és még több kiszolgáló áll le. A Brady megbízható azonosítási megoldásokat kínál ennek elkerülésére, amelyek lehetővé teszik az adatközpont szakembereinek a szükséges kábel gyors megtalálását.

 

Egyszer kell címkézni

A ragasztóval bevont megbízható címkéink minden kábelen és alkatrészen, ívelt és sík felületen is megmaradnak. Így az azonosítás akkor is helyén lesz, amikor gyors hibaelhárítás szükséges az állásidő elkerüléséhez. Különböző méretű és alakú címkék kaphatók tartókeretek, kiszolgálók, alkatrészek, STP-, UTP- és koaxkábelek egyszerű azonosításához, emellett a Brady a száloptikás kábelekkel minimálisan érintkező és az azonosító adatok számára maximális területet biztosító, zászló alakú címkéket is kínál.

 

Egyszerű tervezés és nyomtatás

A Brady Workstation számos címketervező funkciót kínál, melyekkel az adatközpontok szinte minden azonosítási igénye lefedhető. Néhány lépésben megtervezhetők a kábelek, alkatrészek és tartókeretek címkéi, de akár a létesítmény jelzései és azonosítói is. A tervek helyszíni nyomtatáshoz egyszerűen elküldhetők egy Brady címkenyomtatóra, így az új címke azonnal felhelyezhető.

Bemutató kérése

Minden, amit tudnia kell a legújabb TIA-606-C címkézési szabványról


Útmutató kérése

Minden, amit tudnia kell a legújabb TIA-606-C címkézési szabványról

A hatékony kábeljelölés segít Önnek értékes műveletek elvégzésében olyan szervezett berendezésekkel, amelyekkel büszkélkedhet. A legjobb gyakorlatok használata előnyös lehet a vállalat és az ügyfelek számára is, nagyobb hatékonyságot, jövedelmezőséget és vevői elégedettséget eredményezhet. A megfelelően címkézett rendszerek mindenki számára hasznosak - telepítőknek és vállalkozóknak, informatikusoknak, tulajdonosoknak és vállalkozásoknak.

 

Útmutató kérése

Formular