Egyedi azonosító címkék

Egyedi azonosító címkék

Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

A Brady az extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló megbízható címkéket és azonosítási megoldásokat fejleszt. Ezek a bevizsgált címkék növelik a munkahely biztonságát, segítik a hibaelhárítást, a teljes nyomonkövethetőséget és az azonosítással összefüggő egyéb előnyöket biztosítanak a kihívást jelentő alkalmazásoknál és környezetekben.

 


Bármilyen felület, bármilyen környezet Professzionális egyedi azonosító címkék

A professzionális azonosító címkékkel még az ipari környezetek összetett felületei is tartósan azonosíthatók. A Brady anyagtudományi ismeretei, szakértelme és a világ minden részén, számos iparágban szerzett tapasztalatai felhasználásával olyan azonosító címkéket fejleszt, amelyek tiszta, érdes, olajos és poros felületekhez is kiválóan tapadnak, és extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, kopásnak és nyomásnak való kitettség után is jól olvashatók.

 

Az Ön azonosító címkéje

Az azonosítási megoldásokat igénylő iparágak kapcsolatba léphetnek a Brady-vel a tartós megoldás megtalálása érdekében. Az ügyfélszolgálat és a K+F csapat javasolhat egy standard címkét, de az egyedi azonosítási igények kielégítésére új címkék is kifejleszthetők és legyárthatók. A testre szabható címkeösszetevők köre kiterjed a címkeanyagokra, a ragasztókra, a felületi bevonatokra, a védőrétegekre, a méretre, a színre, az alakra, az elrendezésre és az előzetesen nyomtatott elemekre.

 

Helyben nyomtatható

A standard címkékhez hasonlóan az egyéni címkék is bárhol kinyomtathatók és befejezhetők. Telepítse a firmware frissítését az egyéni nyomtatásra alkalmas Brady címkenyomtatóra, töltse be az egyéni címketekercseket, manuálisan vagy automatikusan adja meg címkén feltüntetni kívánt speciális információt, majd nyomtassa ki és helyezze fel a címkét.

​Emelje termelékenységét, támogassa a hibaelhárítást, a teljes nyomonkövethetőséget, növelje a munkahelyi biztonságot és az azonosítással összefüggő egyéb előnyöket az igényeinek megfelelő tartós azonosító címkékkel.

 

Töltse le útmutatónkat!

formular

 

A Brady lehetőségek:

 

Mi vágjuk alakra, mi nyomtatjuk ki

 

Több millió ipari minőségű címkére van szüksége? Bízza a Brady-re, hogy valamelyik gyárában fotominőségben, nagy felbontással kinyomtassa azokat Önnek. A nyomtatáshoz RAL, Pantone és más színkódok is megadhatók. A 0,1 mm-es nyomtatási pontosság jobbá teszi a kisméretű és összetett színes szövegek, céglogók, vonalkódok és piktogramok minőségét megbízható címkéinken.

 

Rugalmas címkézés elektronikus és elektromos eszközökhöz

Címkék autóipari alkalmazásokhoz

Rugalmas címkézés elektronikus
és elektromos eszközökhöz

Címkék
autóipari alkalmazásokhoz

Mi vágjuk alakra, Ön nyomtatja ki

 

Tapasztalja meg a rugalmas, igény szerinti helyszíni címkenyomtatás minden előnyét. Helyezzen be egy standard vagy egyedi ipari minőségű címkekazettát vagy tekercset a címkenyomtatóba, tervezze meg a címkét a Brady Workstation alkalmazásokkal, majd nyomtassa ki és helyezze fel. Vagy csatlakozzon az ERP-rendszerhez, és nyomtattassa ki és helyeztesse fel címkéit automatikusan, valós időben. Számos lehetőséget kínálunk egyetlen célra: hogy másodpercek alatt megkapjon bármilyen szükséges címkét vagy jelzést.

 

A Brady kínálatában azonosításra és megjelölésre szolgáló széleskörű specializált berendezések-eszközök találhatók.

A Brady kínálatában azonosításra és megjelölésre szolgáló széleskörű
specializált berendezések-eszközök találhatók.

Ön vágja alakra, Ön nyomtatja ki

 

Valami különlegesre van szüksége? Mit szólna hozzá, ha megbízható, színes azonosító címkéket nyomtathatna bármilyen alakban, bármikor? Termékek vagy részegységek kis mennyiségei is könnyen azonosíthatók a helyszínen alakra vágható és kinyomtatható címkékkel.

 

A Brady BBP37 Multicolour & Cut címkenyomtatóra alapozott megoldásával a felhasználók kis darabszámban és számos formában, méretben és színben tervezhetnek, nyomtathatnak és vághatnak ki megbízható termékcímkét, akár a helyszínen is.

A Brady BBP37 Multicolour & Cut címkenyomtatóra alapozott megoldásával a felhasználók kis darabszámban és számos formában, méretben és színben tervezhetnek, nyomtathatnak és vághatnak ki megbízható termékcímkét, akár a helyszínen is.