Autóipar

Autóipar

Az autóalkatrészek hatásos ipari jelölése lehetővé teszi az érintett gyártmányok gyors azonosítását az autók behívása esetén.

Az autógyártóknak biztosítaniuk kell az alkatrészek követését a következő okok miatt:

  • A gyártási folyamat effektivitásának javítása
  • Az érvényes biztonsági előírások betartása
  • Az autók behívásának egyszerűsítése

A gyártók érdeke, hogy védjék a márkát a vevők biztonság iránti esetleges aggodalma esetén. Ebből az okból jogosan követelik meg a beszállítóiktól, hogy az alkatrészek teljes visszamenő követése garantálva legyen, éspedig a gépkocsi élettertamának végéig.  A gépkocsi gyártónak szükség esetén fel kell készülni arra, hogy gyorsan meg tudja határozni, melyik gépkocsikat kell behívni.

Az emberek azt gondolják, hogy a követés biztosítása bizonyára nagyon drága. Nem egészen van ez így.

Csúcsrendszerű jelöléssel a követés sokkal jobb lesz, ez lehetővé teszi a kiadások optimalizálását az egész gyártási folyamatban, az eladás utáni szervizelésben és a újrafeldolgozás területén is.

 

Miért válasszuk a Brady jelölést éppen az autóipar részére?

Fejlesztési programjaink az etikettek tervezésére és gyártására ipari felhasználás részére a világon a legjelentősebbek közé tartoznak.

Egyik konkurrensünk sem veheti fel velünk a versenyt a speciális festőszalagok, ragasztóanyagok, műanyagok és más anyagok ismerete területén, amelyeket az etikettgyártásnál használnak.

A Brady az egyes ipari ágazatok specifikus szükségletei szerint fejleszti termékeit és szolgáltatásait. Tanácsadóink csoportja – autómérnökeink, olyan jelölési rendszert képesek bevezetni, amely optimalizálja a vevők folyamatainak teljesítőképességét.

Etikettjeinket ISO/TS 16949 minősítésű üzemekben gyártjuk. Ez biztosíték vevőink részére, hogy a gyártási folyamatok nem lesznek megzavarva semmilyen hiányossággal a termékeinknél.

Vevőink véleményei…

Martin Úr, módszertani felelős vezető az elektronikus kilométerszámlálók nyomtatott áramköreinek gyártásánál:

A mérőműszereink visszamenő követhetőségének biztosítása azért feltétel a gyártó részére, hogy le legyen egyszerűsítve az esetleges reklamációk rendezése. A közelmútban olyan problémával találkoztunk, hogy az etikettek a magas hőmérséklet hatására az elektromos kapcsolás korrózióját okozták. Minden visszaadást meg kellett itélni és megjavítani, ami további költségekkel járt. A Brady társasággal együtt olyan anyagot választottunk, amelyet még a hegesztés előtt lehet ragasztani. Bevezettük a datamatrix kódot  is, ez együttesen lehetővé tette számunkra az etikett elhelyezését az alkatrész felületére és nem az elektromos kapcsolásra."