Megoldások

Megoldások

Repülőipar

Legyen az a repülő fedélzetén, vagy a földi ellenőrző toronyban, a légiforgalom üzemelése a rendszer összes elemétől megköveteli a mindennapi megbízhatóságot és teljesítőképességet, mivel ettől függ emberek ezreinek az élete

 

Autóipar

Az autóalkatrészek hatásos ipari jelölése lehetővé teszi az érintett gyártmányok gyors azonosítását az autók behívása esetén.

 

Kémiai és petrokémiai ipar

A kőolajbányászatnál és a kőolaj feldolgozásánál nagyon fontos a részvevők, termékek és az infrastruktúra azonosítása. Legyen szó akár az aknatornyokról, tengeri fúrószigetekről vagy olajfinomítókról.

 

Elektromos energia és villanyszerelések

Mindenki, aki aktívan dolgozik az energetikai ágazatban, lehet az elosztógyártó vagy beszállító, tudja, hogy a piac változatos, igényes és állandóan fejlődik. A Brady csúsmegoldásai a vezetékek és kábelek, átkapcsoló blokkok és elektromos komponensek részére fontos időszakot képezhet az Önök konkurrencia előnyeinek megőrzésében.

 

Elektronika

A Brady szinonimum az elektronikai alkatrészek egyszerű jelöléséhez.

 

Hatékony karbantartás

Nagyobb karbantartási hatékonyság jól olvasható vizuális elemekkel

 

Tömegközlekedési eszközök

A tömegközlekedési rendszernek szüksége van a kábelek azonosító megoldására, melyek rendkívül tartósak és ellenállnak a nagy hőmérsékletváltozásoknak, szennyeződéseknek és olajnak. Alkalmazásuknak és karbantartásuknak egyszerűnek kell lenni. A Brady nagyteljesítményű anyagaival, amelyek megfelelnek a szigorú biztonsági és tartóssági előírásoknak, ezeket a feltételeket teljesíti.

 

Feldolgozó ipar

A Brady választéka (termotranszferes nyomtatók, etikettek, szoftverek) lehetővé teszi effektíven teljesíteni a biztonságra és jelölésekre támasztott követelményeket bármilyen gyártási foloyamatban.

 

Laboratóriumok

A Brady etikettek és nyomtatók kínálata ideális eszköz a jelölésre a biotechnológiai, kémiai és biokémiai laboratóriumokban, valamint a törvényszéki orvostanban is. Dolgozzon akár a kórtanban, szövettanban, kromatográfiában vagy más tudományi ágazatban, a Brady azonosító megoldásai segítenek betartani a helyes laboratóriumi folyamatokat.

 

Távközlési és adatkommunikációs szektor

Mindegy, hogy számítógépekről, telefonokról vagy wifiről van szó, a telekommunikációs hálózat egyszerű, koaxiális vagy fénykábelekből van kialakítva. A kábelek megbízható jelölése a jó szerelés kulcsfontosságú eleme, emellett az azonosítás folyamatának egyszerűnek és gyorsnak kell lennie.

 

Professzionális egyedi azonosító címkék

Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

 

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással