Újdonságok

Újdonságok

28.10.2019

Járművek biztonságosabb karbantartása a BatteryBlock segítségével

A könnyen használható és a legkülönbözőbb ipari járművekre felhelyezhető BatteryBlock tápcsatlakozó-kizáró a karbantartásokhoz használt biztonsági eszközkészlet nagyszerű kiegészítője.

Járművek biztonságosabb karbantartása a BatteryBlock segítségével
 

 • Jármű mozgásképtelenné tétele a jármű és az akkumulátora közötti csatlakozás blokkolásával
 • Kompatibilis a 175 A és 350 A csatlakozókkal, és a legtöbb targoncát, emelőt, ollós emelőt, raklapemelőt és motoros kocsit képes kiiktatni


Termékadatok kérése

18.10.2019

5000+ elektromos panelcímke megtekintése

A vásárlók igényeinek biztos kielégítése a panelazonosítás területén.

5000+ elektromos panelcímke megtekintéseA professzionális címkékkel és címkenyomtatókkal könnyen és gyorsan megfelelhet minden ügyfél azonosítási igényének, és azonnali betekintést nyújthat a legösszetettebb panelekbe is.

 • extrém megbízható címkék: UV-nek, páratartalomnak, nedvességnek, gáznak és más elemeknek való kitettségre tervezve és tesztelve
 • azonnali betekintés: válasszon az 5000+ különböző méretű, színű és profilú kábel-, termék- és biztonsági címke közül
 • gyors és egyszerű: minden címke kinyomatható a helyszínen, amihez mindössze néhány címketekercs és megfelelő címkenyomtató szükséges

Nézze meg az infografikát

27.09.2019

A minták biztos azonosítása a kriogén tárolás során

Az átlátszó kriocímke B-7600 a minták azonosításnak biztosítására szolgál a kriogén tárolás során.

A címke:A minták biztos azonosítása a kriogén tárolás során

 • nem reped, nem válik le és nem degradálódik folyékony nitrogénben (–196 °C), fagyasztókban (–80 °C), autoklávokban (121 °C) és vízfürdőkben (100 °C)
 • többszöri fagyasztási ciklust is elbír
 • ívelt és sík felületekhez is jól tapad
 • szobahőmérsékleten kell száraz felületre felhelyezni

Tekintse meg a termékadatokat

16.08.2019

Vészhelyzeti berendezések átvizsgálási hatékonyságának javítása

Az új Emergency Equipment Tag növeli az átvizsgálások hatékonyságát, emellett javítja a biztonságot és megfelelőséget is.

Vészhelyzeti berendezések átvizsgálási hatékonyságának javítása

 • számos vészhelyzeti berendezéshez rögzíthető
 • a címke betétlapján rögzíthető az átvizsgálás dátuma és az azt végző hivatalos személy aláírása
 • a címke betétlapja a berendezés ellenőrzésének sikertelensége esetén eltávolítható, így az üres címketartó egyértelmű „ne használja” üzenetet jelent


Tekintse meg a termékadatokat

09.08.2019

A gépbiztonság magasabb szintjeinek elérése

Megbízható, kiváló minőségű biztonsági jelzéseinkkel a felhasználók hatékonyan figyelmeztethetők és tájékoztathatók a gép biztonságával kapcsolatos, annak tervezése során sem megszüntethető kockázatokról.

A gépbiztonság magasabb szintjeinek elérése

 • megfelel a nemzetközi ISO 3864-2:2016 szabvány követelményeinek, UL-jóváhagyással rendelkező anyagokkal is kapható
 • nagyon jó láthatóság a kiváló minőségű nyomatnak, élénk színeknek és kontrasztos biztonsági szövegnek köszönhetően
 • ragasztó vagy szegecs segítségével bármilyen felületen rögzíthető
 • a jelzés anyaga, mérete, alakja, a ragasztó és a nyomtatott tartalom is teljesen testreszabható


Termékadatok kérése

25.06.2019

Figyelem: karbantartás esedékes!

Az innovatív Brady átvizsgálási időzítő a figyelmet magukra vonó LED-jelzőfények segítségével számol vissza a következő tervezett karbantartásig.

Figyelem: karbantartás esedékes!
 

 • Sötétzöld, világoszöld, sárga és villogó piros LED-ek jelzik a karbantartás esedékességét
 • Szinte minden gépre, berendezésre és eszközre felszerelhető, több mint egy év elemélettartammal rendelkezik
 • Aktívan magára vonja a figyelmet, és támogatja az időben végzett karbantartást, így elkerülhető az átvizsgálás nélküli vagy elhasználódott berendezések használata


Nézze meg, hogyan működik a termék!

28.05.2019

Teljesen testreszabható csőjelölők

A csőjelölőket teljesen testreszabhatja, ezzel jobban támogatva az üzem biztonságát és hatékonyságát.

Teljesen testreszabható csőjelölőkBármilyen csövet azonosítani tudunk bármilyen üzemben és bárhol a világban, ezzel segítve a balesetek számának csökkenését és javítva az üzem hatékonyságát. Csőjelölőink 3 minőségi osztályban kaphatók, és teljesen testreszabhatók, hogy tartalmazzák a csőre, a tartalmára és az áramlásra vonatkozó információkat.
 
További információ

27.05.2019

Nincs többé váratlan daruhasználat

Könnyen megelőzhető a daruk váratlan használata, és javítható a munkások biztonsága.

Nincs többé váratlan daruhasználatAz innovatív függesztett vezérlő kizáró eszközzel a munkások nagyobb biztonsága érdekében teljes ellenőrzést szerezhet a daruk és csörlők függesztett vezérlő eszközei felett.
 
Termékadatok kérése

25.04.2019

Rendkívül innovatív SafeKey kizáró lakatok

A SafeKey kizáró lakatokhoz az innovatív zármechanizmusnak köszönhetően 700%-kal több kulcskombináció érhető el, mint egy szabványos biztonsági lakathoz.

Rendkívül innovatív SafeKey kizáró lakatok
 
Az új, innovatív SafeKey kizáró lakatjainkkal a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat használhatja a karbantartási műveletek során. A 100 000+ egyedi kulccsal a zárak a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, ahol semelyik 2 zár nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.
 
Nézze meg az új SafeKey kizáró lakatokat működés közben.
 
Videó megtekintése

25.04.2019

Ipari kiömlések egyszerű felitatása

A HandySorb párnái másodpercek alatt felitathatják a kiömléseket.

Ipari kiömlések egyszerű felitatása
 
A HandySorb számos munkahelyen alkalmazható praktikus eszköz a kiömlések eltávolítására. A HandySorb felmosó fogantyúja meghosszabbítható, és a speciális kialakítású párnákkal hatékonyan és egyszerűen távolítja el a kiömléseket.
 
Nézze meg, mennyire egyszerű a kiömlések biztonságosabb és hatékonyabb eltávolítása.

27.03.2019

Karimák vizsgálatának és javításának hatékony követése

A rendkívül jól látható és megbízható, letéphető részeket tartalmazó Csőkarima jelölő lehetővé teszi a felhasználók számára a leállások, karimavizsgálatok, szivárgástesztek és javítások különböző szakaszainak egyszerű és hatékony követését.

Karimák vizsgálatának és javításának hatékony követése

 • a jelölő részeinek száma a szükséges ellenőrzési és javítási fázisok mennyiségéhez igazítható
 • a jelölő részei a könnyű leszakításhoz, valamint az ellenőrzések és javítások különböző szakaszainak követéséhez perforálhatók
 • a jelölő mindkét oldalán tartalmazhat információkat, melyek között a nagy felbontású nyomtatásnak köszönhetően akár útmutató rajzok is lehetnek
 • minden Csőkarima jelölőn előre kivágott lyuk található, hogy könnyedén rögzíthető legyen a karimához, vagy felhasználható legyen más alkalmazásokhoz is a munkahelyen


Termékadatok kérése

26.03.2019

Zökkenőmentes váltás a LabelMarkról

A LabelMark 4, 5 és 6 frissítése Brady Workstation alkalmazásokra a rendkívül egyszerű címketervezés érdekében. Továbbra is használhatja meglévő címketervfájljait, és fel is javíthatja azokat a Brady Workstation teljesítményével és további funkcióival!

Zökkenőmentes váltás a LabelMarkról
A LabelMark Upgrade Suite alkalmazáscsomaggal zökkenőmentesen válthat a Brady Workstationre. Ez a csomag olyan válogatott alkalmazások gyűjteménye, melynek funkciói azonosak a LabelMark funkcióival. A LabelMark 5 és 6 alkalmazásokban létrehozott címketervek teljes mértékben kompatibilisek a Brady Workstationnel, így nem kell újra megalkotni a már meglévő terveket. Sőt, az ingyenes LabelMark 4 konvertáló alkalmazás használatával még a LabelMark 4 alkalmazás tervei is kompatibilissé tehetők a Brady Workstationnel. Ezen felül a LabelMark Upgrade Suite csomag sokkal alacsonyabb áron érhető el, mint a csomagban található különálló alkalmazások együttesen.
 
Tudjon meg többet

18.02.2019

SlimView csoportos lakatdoboz a hatékony kizáráshoz/kitáblázáshoz

Az Eurostat szerint a munkahelyi balesetek 15–20%-a továbbra is a karbantartásokkal függ össze.


A SlimView egy könnyen hordozható csoportos lakatdoboz átlátszó fedéllel, amely akár 12 lakat tárolására is alkalmas és biztonsági kulcstárolóként is szolgálhat. Támogatja a vállalatokat a kizárás/kitáblázás hatékonyabb szervezésében és a munkahelyi balesetek csökkentésében.
 
A SlimView csoportos lakatdoboz vékony kialakítása egyszerűbbé teszi a tárolást, a hordozást és a használatot. Az előre kivágott rögzítőfuratokkal a lakatdoboz könnyen felszerelhető a falra vagy a kizárási/kitáblázási árnyéktáblára. Az átlátszó burkolatnak köszönhetően a tartalma bármikor gyorsan és hatékonyan ellenőrizhető.
 
Termékadatok kérése

18.01.2019

Könnyen felitathat minden kiömlést

A Brady számos eszközt kínál a szilárd felületen előforduló kiömlések elhárításához, amelyek proaktív vagy reaktív módon is alkalmazhatók, felszívják a kiömlött anyagot és/vagy megakadályozzák annak szétterjedését.

Könnyen felitathat minden kiömléstA nem kezelt kiömlések pusztító hatással lehetnek a környezetre, a kiömlés közelében található személyekre és vállalatokra, de akár a cég jövőjére is. A kiömlésekre való felkészülés nemcsak jó vezetési gyakorlat, de sok országban törvényi előírás is. A legjobb felkészülés a bírságokat és károkat megelőzni, és a szennyezést megszüntetni képes professzionális eszközökre való támaszkodás.
 
Kérje az ingyenes kiömléselhárítási útmutatót, gyakorlati tanácsokkal a kiömlésekre való felkészüléshez és a reagáláshoz kiömlés esetén.
 
Küzdjön hatékonyan a kiömlések ellen!

19.12.2018

BradyPrinter M611 mobil nyomtató

Bármilyen összetett címke tervezése telefonnal, akár a helyszínen is.

BradyPrinter M611 mobil nyomtató
 
A BradyPrinter M611 mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. Okostelefonja és a Brady ingyenes Expressz Címkék alkalmazása segítségével a legösszetettebb címkéket is könnyedén – akár a helyszínen is – megtervezheti, majd az M611 nyomtatóval megbízható, ipari minőségű címkeanyagokra nyomtathatja ki azokat.
 
Hogyan működik

07.12.2018

Lézergravírozható követhetőségi címkék

Növelje a lézergravírozott vonalkódok és jelölések olvashatóságát új lézergravírozható címkéinkkel.

Lézergravírozható követhetőségi címkék
 
A lézergravírozható címkék javítják a nyomtatott áramköri kártyákon és összetett felületeken lézeres eljárással elhelyezett alkatrészjelölések és vonalkódok olvashatóságát. A nagyobb kontrasztnak köszönhetően a címkére lézeres eljárással felvitt vonalkódokat könnyebb beolvasni, ami csökkenti a hulladék mennyiségét a szigorú követhetőségi követelményekkel rendelkező ellátási láncoknál.
 
További információ

18.11.2018

BradyJet J2000

Egyszerűen használható színes címkenyomtató

BradyJet J2000
 
A BradyJet J2000 praktikus és egyszerűen használható színes tintasugaras címkenyomtató megbízható, nagy felbontású jelzések, létesítmény- és laboratóriumi mintajelölő címkék nyomtatásához.
 
Tekintse meg működés közben a BradyJet2000 nyomtatót!

16.10.2018

Kábelenként 10 másodperccel gyorsabb

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

Kábelenként 10 másodperccel gyorsabb
 
A sok kábellel dolgozó és a kábelek azonosítását és követhetőségét igénylő iparágak a Brady Corporation teljes és automatizált kábelazonosítási megoldásaival növelhetik a termelés hatékonyságát.
 
További információ

09.10.2018

Padlójelölés minden forgalomszinthez

Védett gyalogosok, hatékony járművek

Padlójelölés minden forgalomszinthezA nagy forgalmú területekhez való új ToughStripe Max bevezetésével a Brady Corporation megbízható jelölési megoldások teljes körét kínálja a kis, közepes és nagy forgalmú padlókhoz.
 
Nézd meg a videót, szerezze be a padlójelölési útmutatót vagy kérjen mintákat tesztelésre!

07.06.2018

BradyPrinter i5100

Új, intelligens címkenyomtató kiváló teljesítménnyel

BradyPrinter i5100A Brady Corporation új BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtatója intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt biztosít, és 1200-nál is több standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkét képes kinyomtatni.
 
Tekintse meg működés közben a BradyPrinter i5100 nyomtatót!

15.05.2018

Új S3100 nyomtató

Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel

Új S3100 nyomtatóAz új S3100 jelzés- és címkenyomtatóval a felhasználók a munkahelyek biztonságának és hatékonyságának növelése érdekében számos megbízható jelzést és címkét nyomtathatnak ki. Biztonsági jelzések, padlójelölők, 5S címkék, tájékoztató címkék, síneket, ajtókat, lépcsőket, tartályokat, asztalokat és székeket azonosító címkék, és vegyi anyagok azonosítására szolgáló CLP-címkék – mindezek szükség esetén akár a helyszínen is elkészíthetők az S3100 nyomtatóval.
 
További információ

14.05.2018

Nagyobb karbantartási hatékonyság

Nagyobb karbantartási hatékonyság jól olvasható vizuális elemekkel

Nagyobb karbantartási hatékonyságA karbantartási műveletek az üzemek termelési kapacitásának fenntartása és biztosítása szempontjából alapvető fontosságúak. Ugyanakkor ezekkel a termelés átmeneti kiesése társul, ami miatt a karbantartás hatékonysága számos ágazatban fontos tényező. A Brady Corporation megbízható jelzéseket és címkéket, valamint helyszíni tervezési és nyomtatási funkciókat tartalmazó megoldást kínál a karbantartási műveletek hatékonyságának jelentős javításához.
Felhelyezett vizuális elemek a Brady webhelyen nézhetők meg

19.12.2017

Nagyobb biztonság és megfelelőség

Biztonságos blindkizárás csövek széles választékához

Nagyobb biztonság és megfelelőségA Brady Corporation egy új blindkizáró megoldást kínál, amely csövek széles körére felhelyezhető. A csövek blindjeinek egyszerű és ideiglenes lezárásával a vállalatok megakadályozhatják a gázok, gőzök és veszélyes folyadékok kiszabadulását, és ezzel fokozhatják a biztonságot a csővezetékek karbantartása közben.

Szerezze meg az ingyenes Kizárási/kitáblázási útmutatót!

08.11.2017

Akár 10 másodperc is megtakarítható minden egyes azonosított kábelen

A Wraptor A6500 alkalmas a Brady tartós, a legzordabb ipari körülményekhez tervezett kábelcímkéinek.

Wraptor A6500
A Brady Corporation új Wraptor A6500 vezetékazonosító-nyomtatója és applikátora 5 másodperc alatt képes körbetekerhető címkékkel azonosítani a kábeleket, amivel jelentősen felgyorsíthatja a munkát. A Wraptor számos behelyezhető kábelre automatikusan nyomtatja ki és helyezi fel a címkét, amivel akár 10 másodperc idő is spórolható kábelenként.
 
További információ

01.09.2017

A kizárás/kitáblázás hatékonyságának növelése

Új, praktikus biztonsági jelzés- és lakathordozó kizáráshoz/kitáblázáshoz

A kizárás/kitáblázás hatékonyságának növeléseAz új biztonsági jelzés- és lakathordozóval akár 12 biztonsági lakat és kulcs, valamint kizáró lakatpánt és eljárásjelölő tárolható. A termék 4 színben kapható, és kényelmes és szervezett módot biztosít a kizárásnál/kitáblázásnál használt eszközök szállítására és tárolására, valamint a lakatok és lakatpántok hibás kihelyezésének elkerülésére. A biztonsági jelzés- és lakathordozó hozzájárul a munkahelyi biztonság javításához is: a munkatársak maguknál tarthatják az energiaszabályozási pontok gyors kizárásához szükséges berendezéseket, és a szervizelés előtt biztonságba helyezhetik a gépet.

Írjon nekünk

01.07.2017

Időmegtakarítás és jobb minőség

Takarítson meg időt automatizált kábelazonosítással

Időmegtakarítás és jobb minőségA manuális kábelazonosítási eljárás hamar a termelést lassító nehézséggé válik, különösen amikor nagy kábelmennyiséget kell azonosítani. A hőzsugorcsövek, valamint a körbetekerhető és önlamináló címkék gyorsabban is felhelyezhetők a hőzsugorcsövekhez és címkékhez való nyomtató és felhelyező rendszerekkel. A megbízható nyomtató és felhelyező rendszerek javítják a kábelazonosítás minőségét is, mivel a hőzsugorcsövek és a címkék mindig pontosan ugyanúgy lesznek felhelyezve.
 
A kábelazonosító nyomtató és felhelyező rendszerekkel kapcsolatos további információért látogasson el a www.bradyeurope.com/wire-automation webhelyre.

06.02.2017

Új csőjelölők minden környezetbe

Próbálja ki a tartós csőjelölőinket – kérjen ingyenes mintacsomagot!

Pipe markersHa valaki a világ különböző részein rendelkezik létesítményekkel, a legjobb csőjelölő anyag megtalálása időigényes feladat lehet.

A Brady Indoor, Outdoor és Outdoor+ csőjelölői bármilyen színkombinációban kaphatók, hogy minden üzemi csőjelölő szabványnak megfeleljenek, beleértve a helyi, ágazati és vállalatspecifikus követelményeket is. Az iparágak a létesítmény követelményeinek megfelelően, a világon bárhol kiválaszthatják a számukra szükséges minőségi szintet, a csőjelölőre nyomtatandó színeket, üzeneteket és szimbólumokat és a csőjelölő rögzítőrendszert (ragasztóval vagy anélkül).

Kérjen ingyenes mintacsomagot

20.01.2017

Biztonsági kizárás nagyméretű tolózárakhoz

A Brady tartós megoldást fejlesztett ki a 76 - 457 mm közötti átmérőjű tolózárak biztonságos kizárásához.

CGVL
 
Életet menthet
 
Az összecsukható tolózár kizáró eszköz akár 457 mm-es tolózárakat is képes blokkolni, és ezzel semlegesíteni vagy biztosítani az energia- vagy anyagáramlást a gépek felé. A gépet szervizelő dolgozók mindegyike elhelyezheti a lakatját a kizáró eszközön, hogy a karbantartás idejére elzárt állapotban reteszelje vele a tolózárat. Ezzel meggátolható, hogy mások váratlanul energetizálják a gépet, és emiatt munkahelyi baleset következzen be. Az összecsukható tolózár kizáró eszközök a tűzoltórendszerek akadálymentes vízellátásának biztosítására is használhatók.
 
Könnyen és rugalmasan használható
 
Az összecsukható tolózár kizáró eszköz könnyen körbeforgatható a tolózár körül, hogy nyitott vagy zárt állapotban rögzíthesse azt. A háromszorosan összehajtható eszköz praktikusan tárolható és hordozható, miközben nagy, akár 457 mm-es tolózárak kizárására is használható. Az új kizáró megoldás, melyből mindössze 3 különböző méret elegendő a 76 – 457 mm közötti tolózárak kizárására, rugalmas és praktikus eszköz a munkahelyi balesetek megelőzésére.
 
Tartós megoldás
 
Az új összecsukható tolózár kizáró eszköz robusztus, fröccsöntött sztirolból készült konstrukció, amely ellenáll a zord kültéri körülményeknek. Az eszköz a Brady különböző anyagokból készülő, széles lakatkínálatának bármelyik tagjával kombinálható, hogy kielégítse a különböző iparágak igényeit. Közvetlenül akár két lakat is felhelyezhető az összecsukható tolózár kizáró eszközre, a Brady kizárási/kitáblázási biztonsági lakatpántjával pedig további lakatok is használhatók, amikor nagyobb karbantartó csapat dolgozik a gépen.
 
Nézze meg az videót

01.06.2016

A balesetek csökkentése, a hatékonyság növelése

Tájékoztató és biztonsági jelzések helyszíni nyomtatása

BBP30A Brady jelzés- és címkenyomtató-kínálatának minden tagja képes a vizuális munkahelyi jelzések helyszínen történő kinyomtatására, amikor szükséges. Csökkentse a munkahelyi baleseteket és növelje a hatékonyságot a jól elhelyezett vizuális munkahelyi jelzésekkel.

Fedezze fel a jelzés- és címkenyomtatóinkkal elkészíthető vizuális munkahelyi jelölések előnyeit.

Töltse le az ingyenes 5S Plus útmutatót!

20.04.2016

Takarítson meg időt kábelazonosítással

A tartós azonosítással ellátott kábelek áldást jelentenek kritikus áramszünet, gép- vagy rendszerleállás esetén, amikor nagy nyomás nehezedik az emberre.

Takarítson meg időt kábelazonosítássalA Brady gyors címkenyomtatókat kínál, amelyekkel csak néhány másodpercig tart a megfelelő azonosító címke kinyomtatása. Ezekkel a felépítésük révén a pornak, a nedvességnek és az eseti ütéseknek ellenálló, megbízható nyomtatókkal és a velük használható különböző méretű, színű és típusú tartós azonosító címkékkel bármilyen kábel vagy alkatrész gyorsan azonosítható.
 
A Brady összegyűjtött 10, a kábel- és alkatrész-azonosításban használható időtakarékos és időpazarló megoldást. Kerülje a 10 időpazarló megoldást a kábel- és alkatrész-azonosításban!
 
Töltse le a 10 időtakarékos megoldást!

01.12.2015

Gyorsabb automatizált kábelazonosítás

A Brady Wraptor™ vezetékazonosító-nyomtató és applikátor újabb automatizálási funkciókat kínál.

Gyorsabb automatizált kábelazonosításA rendszerszoftverhez kiadott legújabb frissítés a kábelek gyorsabb előkészítése és kezelése céljából lehetővé teszi a Wraptor integrálását a Schleuniger kábelvágó- és csupaszító gépekkel. Ezzel a kezelők felgyorsíthatják a munkafolyamatokat.
 
Jobb minőség és kisebb költség
 
A Wraptor™ vezetékazonosító-nyomtató és applikátor kiválóan alkalmas a gyártási költségek ellenőrzésére és az azonosítás minőségének javítására. A Wraptor kevesebb mint 5 másodperc alatt nyomtatja ki és helyezi fel a címkét a vezetékre, így nem kell előzetesen kinyomtatni a címkéket vagy kézzel felhelyezni azokat. A Wraptor technológiája biztosítja a vonalkódok, logók és ábrák 300 dpi felbontással való kinyomtatását, valamint szoros, minimális buborékosodással és tekeredéssel járó rögzítését a vezeték körül.
 
Egyszerű használat
 
A Wraptor mindenféle beállítás nélkül képes azonosítani az 1,52 mm és 15,24 mm közötti átmérőjű kábeleket, és felhelyezni azokra különböző, akár 50,8 mm széles, és 19,05 mm és 76,20 mm közötti hosszúságú címkéket. A sokoldalú Wraptor egyszerűen mozgatható a munkaállomások között, és különböző kábelek azonosítására használható. A címketervezést, a vonalkódkészítést és a sorozatszámozást megkönnyítő Brady LabelMark™ szoftverrel kiegészítve a Wraptor jelentős mértékben javíthatja a folyamatok hatékonyságát, különösen, ha a Schleuniger kábelvágó- és csupaszító gépekkel van integrálva.
 
Videó & további információ
 

11.11.2015

A Brady új hőmérsékletjelző címkéi

Ezek a címkék költséghatékony megoldást jelentenek az élelmiszereknél és az orvosi ellátásban használt csomagolások, valamint kutatások, javítások és karbantartások során az egyes részegységek hőmérsékletének megjelenítésére.

A Brady új hőmérsékletjelző címkéiAktuális és elért maximális hőmérséklet
 
A Brady reverzibilis hőmérsékletjelző címkéi az áramellátás megszűnése esetén is képesek jelezni bármilyen részegység aktuális hőmérsékletét. Gyorsan megmutatják, hogy a hőmérséklet nem megfelelő a terméktesztelés, karbantartás, élelmiszer-feldolgozás vagy egészségügyi beavatkozás megkezdéséhez. A Brady olyan irreverzibilis hőmérsékletjelző címkéket is kínál, amelyek a részegység maximális vagy minimális hőmérsékletét rögzítik, ezzel információt biztosítva a leginkább károsodott alkatrészekről.
 
Teljes mértékben testre szabható
 
A hőmérsékletjelző címkék különböző hőmérsékleti tartományok monitorozására képesek, és számos alakban és színben elérhetők. A reverzibilis hőmérsékletjelző címkék a 0 °C és 100 °C közötti tartomány ellenőrzését teszik lehetővé, és képesek jelezni az aktuális hőmérsékletet vagy színváltozással a forró/hideg állapotot. Az irreverzibilis hőmérsékletjelző címkék a színűk végleges megváltoztatásával egy vagy több maximális hőmérsékletet tudnak rögzíteni, akár 210 °C-ig. Az ellenőrzött hőmérsékletek a címkék nyomtatásakor testre szabhatók.
 
Bármilyen felülethez odaragad
 
A hőmérséklet optimális kijelzéséhez a hőmérsékletjelző címkéket száraz, tiszta felületre javasolt felhelyezni. A legtöbb Brady minőségi címkéhez hasonlóan a hőmérsékletjelző címkéken is erős és szabadalmaztatott ragasztóanyag található, amely szennyezett vagy egyenetlen felületeken is biztosítja a címkék fennmaradását.
 

17.06.2015

BRADY Workstation

Gyorsan megtervezhető biztonsági azonosítók az új szoftverrel.

workstation
 
Az új Brady Workstation lehetővé teszi a felhasználó számára a biztonsági jelzések, CLP-címkék, csőjelölők és Lockout/Tagout eljárások vizualizációs elemeinek létrehozását mindössze néhány kattintással. Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazáskörnyezet barátságos felhasználói felülettel, amelyben mindenféle biztonsági azonosító könnyen megtervezhető.
 
Töltse le a programot

01.03.2015

Minden vegyszer fel van címkézve?

Eljött a cselekvés ideje! Töltse le a CLP/GHS megoldások útmutatójátt!

thinksafety2015 júniusában lejár a vegyszerek kötelező CLP (osztályozás, címkézés és csomagolás) címkézésére vonatkozó átmeneti időszak az Európai Unióban. Júniust követően minden veszélyes vegyi anyagon és keveréken előre meghatározott CLP-címkének kell lennie. A Brady minőségi nyomtatási rendszerei az előírásoknak megfelelő CLP-címkesablonokat és szimbólumokat biztosítanak a vállalatoknak, melyekkel rugalmas és könnyen használható cégen belüli CLP-címkenyomtatási megoldást alakíthatnak ki. Eljött a cselekvés ideje!
 
Az előírásoknak megfelelő CLP-címkén a következők láthatók:

 • Veszélyt jelző piktogramok
 • A megfelelő jelzőszó
 • Veszélyre vonatkozó mondatok
 • Óvintézkedésekre vonatkozó mondatok
 • A kitettség utáni teendők
 • A szállító elérhetőségei
 • Az anyag vagy keverék névleges mennyisége
 • Termékazonosítók

Válassza a Brady nyomtatási megoldásait, amelyekkel teljesítheti az előírásokat!
 
Sikeres CLP-címkézés
 
A Brady MarkwareTM jelöléskészítő szoftverbe integrált CLP-vegyszercímke varázslóval egyszerűen, mindössze néhány lépésben hozhatók létre az előírásoknak megfelelő CLP-címkék. A MarkwareTM szoftverrel minden MinimarkTM ipari címkenyomtató, BBPTM31, BBPTM33 és BBPTM85 jelzés- és címkenyomtató, valamint GlobalMarkTM színes és vágóegységgel szerelt típus rendelkezni fog helyszíni CLP-címkekészítési funkciókkal, amelyek mindig megfelelnek az előírásoknak és bármikor használhatók.
 
Eljött a cselekvés ideje! Tudjon meg többet a Brady CLP-címkézést megkönnyítő nyomtatórendszereiről.
 
Töltse le a CLP/GHS megoldások útmutatójátt!

04.07.2014

Gondoljon a biztonságra

A "Lockout/Tagout" rendszer modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló nemkívánatos helyzetek megszüntetésére.

Lockout tagoutA Lockout/Tagout eszközök és lakatok a termelésben részt vevő vagy a létesítményt működtető berendezéseket tápláló potenciálisan veszélyes energiaforrások mentesítését és leválasztását biztosítják, hogy a berendezés biztonságosan szervizelhető és karbantartható legyen.

 • A legfontosabb alkalmazások közé tartoznak:
 • Veszélyes energia kezelése
 • Univerzális szelepzár
 • Lakatok
 • Mechanikai kockázatok
 • Elektromos kockázatok

További információkért
 

28.03.2014

BMP21-PLUS címkenyomtató: Kivül STRAPABÍRÓ - belül INTELLIGENS

Ha megtapasztalja, mire képes a BMP21-PLUS címkenyomtató, többé senkinek sem szeretné odaadni a készüléket.

BMP21 PlusStrapabíró külső és intelligens nyomtatási funkciók kombinációja vezetékekhez, kábelekhez és sima felületekhez.
 
Strapabíró: Gumi ütközők, ejtéstesztelt
 
Gyors: Automatikus címkebeállítás
 
Tartós: Minőségi anyagok
 
Megbízható: 2 év jótállás
 
 
INGYENESEN biztosított címkekazettával.
 
Ismerje meg a teljes termékválasztékot
 

11.11.2013

Egy nagyszerű ajánlat: Navigációs rendszer ingyen!

Most még gyorsabban elvégezheti a munkáját! Nem csak azért, mert a Brady hordozható nyomtatókkal könnyedén és gyorsan ki tudja nyomtatni címkéit, hanem azért is, mert időt tud spórolni a helyszín eléréséig. Amennyiben 2013. december 31-ig forgalmazóinktól megrendeli hordozható nyomtatóját ingyen hozzájuthat egy GPS navigációs eszközhöz!

naviÉrdekel a Navigációs rendszer ingyen promóció
 
A promóció feltételei:

 1. Rendeljen egyet a következő hordozható nyomtatónkból: BMP41, BMP51, BMP71 legalább 5 db fogyóanyaggal együtt  2013. november 11. és 2013. december 31. között.
 2. Regisztrálja nyomtatóját az alábbi online felületen.
 3. A sikeres regisztrációt követően elküldjük a GPS navigációs rendszert az Ön címére.

16.05.2013

Egyszerű, mint az 1, 2, 30.

Sohasem volt könnyebb elérni az egyszerű használhatóságot. Válasszon egy Brady nyomtatót és takarítson meg 30%-ot.Siessen, az ajánlat 2013. július 31-ig tart.

Promo30Egy
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb nyomtatót. Specialistáink segítenek Önnek! Csak lépjen velünk kapcsolatba a lenti kapcsolati lapon és kérjen információt.
 
Kettő
Rendelje meg a készüléket.
 
Harminc
Spóroljon 30%-ot 2013. május 1. és július 31-e között.
 
Miért válassza a Brady nyomtatót?

 • Megoldások minden iparág részére – a kisméretű kézi címkézőktől a nagyteljesítményű ipari nyomtatókig
 • Professzionális címkék, biztonsági jelek, kábeljelölők és sok más
 • Tartós, akár extrém körülményeknek is ellenálló címkék

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!
 
Kattintson ide, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.
 

01.04.2013

BBP™85 - Vetesse észre üzenetét

A BBP™85 jelzés- és címkenyomtató egy hőnyomtatás elvén működő, 300 dpi felbontású asztali nyomtató jól olvasható, színes és egyedi látványvilágú nyomtatott anyagok létrehozására akár 254 mm-es szélességben.

BBP85Nagyméretű érintőképernyőjének és intuitív, könnyen használható kezelőfelületének köszönhetően bárki gyorsan és egyszerűen készíthet jelzéseket a készülékkel. A nyomtató a nyomathordozók széles körét képes kezelni, többek között vinilt, poliésztert, fényvisszaverő és utánvilágító anyagokat, valamint előre nyomtatott címkefejléceket is. Valódi „kapcsold be és nyomtass” szintű használhatóságával pillanatok alatt készíthetők vele kiváló minőségű, többszínű és feltűnő jelzések.
 
További információ

22.02.2013

Üdvözöljük a vizuális jelölés világában

A Brady egy új vizuális jelölő termékcsaládot mutatott be, melynek tagjaival egyértelműen jelezhető a berendezések vizsgálatának/tesztelésének aktuális állapota.

Visual TagingA Brady jól látható, tartós és könnyen használható vizuális jelölő megoldásaival javíthatók az üzleti folyamatok, növelhető a biztonság, a biztonsági előírásoknak való megfelelés, emellett költségmegtakarítás is elérhető.
 
A Brady vizuális jelölő termékcsaládjának minden terméke két összetevőből áll: egy az adott berendezésre tökéletesen illeszkedő, véglegesen elhelyezett tartóból és egy a vizsgálat adatait tartalmazó cserélhető betétből. A termék segít a biztonság javításában és az Európai Unió 89/391/EGK irányelvének való megfelelés biztosításában.
 
Az állapotot jelző és tökéletesen illeszkedő jelölők a következő berendezésekhez kaphatók:

 • állványok
 • targoncák
 • létrák
 • vezetékkötegek
 • veszélyes környezetek bejáratai
 • emelőkosarak
 • gépek
 • vegyi veszélyek

Igény szerint lehetőség van a termékek egyedivé tételére.
 
További információkért, kérjük forduljon hozzánk
 

01.02.2013

Új formátumú gázolajálló hőzsugorcsövek

A Brady bemutatja a tekercsben forgalmazott B-7646 gázolajálló hőzsugorcsövet, mely a legkiválóbb minőségű vezeték- és kábeljelölő megoldást biztosítja a tömegközlekedési szektor számára.

 
B7646Az univerzális, tekercs formátumú B-7646 gázolajálló hőzsugorcsövek immár felcserélhetők más gyártók, például a TE Connectivity hőzsugorcsöveivel. A Brady hőzsugorcsövek használatára való áttéréskor a nyomtatóbeállításokat nem kell módosítani!
 
Az új csőtekercs az oldalain perforált, így könnyen téphető. Letépéskor a hőzsugorcső vége kissé szétnyílik, hogy könnyebben felhelyezhető legyen a vezetékre, amivel értékes idő takarítható meg.
 
A B-7646 gázolajálló hőzsugorcsövek kialakításakor fontos szempont volt a repülőgépipari, védelmi és tömegközlekedési ágazatokban használt normáknak és szabványoknak való megfelelőség. A Brady hőzsugorcsövei teljesítik az SNCF NF F 00-609 H típusú szabványának követelményeit. A B-7646 hőzsugorcsövek akkor sem sérülnek, ha hosszú időn át vannak olajok és szerves folyadékok hatásának kitéve magas hőmérsékleten.
 
A B-7646 hőzsugorcsövek már kilenc különféle méretben kaphatók, így számos vezeték- és kötegátmérőhöz használhatók. Árakat kérésre küldünk.
 
További információkért, kérjük forduljon hozzánk
 

02.01.2013

Lánggátló vezetékjelölők

A Brady B-472 poliimid lánggátló vezetékjelölői ideálisak vezetékek és kábelek azonosítására extrém környezetekben, különösen a repülőgépipari, védelmi és tömegközlekedési ágazatokban.

B472A termék jellemzői és előnyei:

 • Lánggátlás: meggátolja a tűz terjedését, önkioltó.
 • Vegyszerállóság: a címkeanyag ellenáll különböző vegyszereknek, például oldószereknek, olajoknak, tisztítószereknek, kenő- és üzemanyagoknak.
 • Hőmérséklettűrés: Üzemi hőmérséklet-tartomány: -70 °C és 135 °C között
 • Vezetékjelöléshez szükséges rugalmasság és szilárdság: az 1 ezredhüvelyk vastagságú poliimid film a speciális ragasztórétegnek és kiváló nyúlási szilárdságának köszönhetően jól illeszkedik a vezetékekhez és akár át is helyezhető.
 • Színek: sárga és fehér színben kapható.
 • További színek: hamarosan kapható lesz: piros, kék, zöld, rózsaszín, ibolya, narancssárga fekete csíkkal, fekete és barna fehér csíkkal.

További információkért, kérjük forduljon hozzánk

05.11.2012

Praktikus címkenyomtató csak 1 euróért?

Vásároljon 12 címkekazettát a BMP21 nyomtatóhoz és mindössze 1 euróért Öné lehet ez a praktikus kézi címkenyomtató.

 
BMP21A Brady BMP21 kézi címkenyomtató az egyik legnépszerűbb eszköz a gyors, helyszíni címkézésre. Kiváló minőségű anyagok és hőtranszfer nyomtatási technológia – ideális kombináció a gyorsan elkészíthető, tartós jelölésekre. Válasszon 12 darab címkekazettát a kínálatunkból és Öné lehet a nyomtató mindössze 1 euróért!
 
Töltse ki kapcsolati űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot
 
A promóciós ajánlat a 2012. november 1. és 2012. december 31. között beérkezett megrendelésekre érvényes.
 
A megadott árak ÁFA nélkül értendők.
 

05.11.2012

Azonosítási megoldások, most 30% kedvezménnyel!

Használja ki évvégikedvezményünket. Válassza ki az Önnek megfelelő Brady nyomtatót és hozzá 10 db kellékanyagot és spóroljon 30% -ot a sztandard árhoz képest.

30Legyen bármilyen jelölési szükséglete, a Brady most egy vonzó ajánlattal szeretne Önnek kedveskedni. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb Brady nyomtatót és kellékanyagokat, hogy el tudja készíteni egyedi, tartós jelöléseit. Teljesen mindegy, hogy egyedi munkabiztonsági feliratokat, információs jeleket, termékazonosító címkét vagy kábeljelölési megoldást keres – széles termékválasztékunk biztosíték arra, hogy megtaláljuk az optimális megoldást.
 
Töltse ki kapcsolati űrlapunkat  és felvesszük Önnel a kapcsolatot
 
A promóciós ajánlat a 2012. november 1. és 2012. december 31. között beérkezett megrendelésekre érvényes. A BMP21 kivételével az összes Brady nyomtatóra vonatkozik az ajánlat.
 

15.10.2012

BBP™33 címkenyomtató

A BBP33 címkenyomtató egy minimális törődést igénylő, könnyen használható, akár 101,6 mm széles jelölők és címkék nyomtatására is képes számítógép-vezérelt nyomtató.

Automatikusan létrehozza az intelligens chippel ellátott kellékanyagoknak megfelelő címkét a Brady szoftverben, így nincs szükség manuális kalibrációra és nem képződik hulladék címke. A könnyen behelyezhető festékszalagok és címkeanyagok a kellékanyagok gyors és egyszerű cseréjét teszik lehetővé. A BBP33 címkenyomtatóval minden típusú biztonsági és létesítményekben használható címkeanyagra nyomtathat, valamint vezetékekre, termékekre elhelyezhető vagy laboratóriumi azonosításra szolgáló méretre vágott címkeanyagokra is.
Tényleg ilyen egyszerű és gyors – pontosan olyan, amilyennek a címkekészítésnek lennie kell.

Megoldja az címkézéssel kapcsolatos összes feladatot


 • Automatikus címkebeállítás kalibrálás nélkül
 • Gyors és könnyű kellékanyagcsere
 • A végleges változat nyomtatása már az első címkére!

Lenyűgöző anyagválaszték


A nyomtatók az ügyfél igényeinek függvényében 40 különböző anyag több, mint 600 változatával használhatók:
 • Vezetékek és kapcsolótáblák címkéi, biztonsági és létesítményazonosító címkék
 • Adattáblák és nyomtatott áramkörök címkéi, gyártósoroknál használt címkék
 • Csőjelölők és 5S címkék, általános felhasználású méretre vágott címkék
 • Kémcső- és fiolacímkék, tárgylemez és szövetminta-tároló kazetta azonosító címkék
 • Valamint egyedi címkeméretek is!

További információ
Sajtóközlemény
BBP33

25.07.2012

Meghívó a 2012-es Alemona EHS konferenciára

Ne hagyja ki ezt a kivételes eseményt, amelynek ambíciózus célja, hogy inspiráljon és ötleteket adjon a régió piacain dolgozó EHS szakembereknek.

Ennek az évente megrendezésre kerülő Alemona konferenciának a célja,  hogy a világ egyik legnagyobb hatású munkavédelmi összejövetele legyen a feltörekvő piacokon dolgozó EHS szakembereknek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy része legyen annak a több, mint 1000 üzleti vezetőnek, vállalkozónak és szakembernek mind a verseny- és közszférából, akik  újradefiniálják a fenntartható üzleti sikereket az EHS területén.
 
“Megbeszéléseink túlmutatnak a szokásos szakmai társalgáson. Célunk, hogy mind az üzletemberek, mind a szabályozó szervek üzenete eljusson a megfelelő helyre.
 

 1. Forradalmi eszközök a konferencián a maximális hatékonyság elérését segítendő:
 2. Az Open Space és a Jövőalkotó módszerek egyedi kombinációja – komplex problémák egyszerű megoldása
 3. A hallgatóság kompetenciáihoz igazított beszélgetések
 4. Iparágak és témáik szerinti beszélgetések
 5. Jelentés és kompetencia alapú szavazás a stratégiáról és a vonatkozó rövidtávú akciótervről. “

A Brady vállalat a konferencia Aranyfokozatú támogatója.
 
Itt letöltheti a konferenciával kapcsolatos részletes információkat.
 
További információ és regisztráció: www.alemonae.com

10.07.2012

A Celestica a Brady tevékenységét a 2011 TCOOTM beszállítói díjjal ismerte el

A Celestica elismerési programja azokat a beszállítókat díjazza, akik támogatják a Celestica TCOO beszerzési stratégiáját, amellyel ügyfelei termékeihez a lehető legjobb ellátásilánc-megoldásokat biztosítja.

Zele, Belgium; 2012. június 8., péntek – A Brady Corporation (NYSE: BRC) ma bejelentette, hogy megkapta a 2011 Total Cost of Ownership (TCOOTM) beszállítói díjat a Celesticától, a végponttól végpontig biztosított termékéletciklus-megoldások vezető nemzetközi szállítójától.
 
„A Brady nagyon büszke rá, hogy átvehette ezt a díjat a Celesticától” – mondta Paul Rombouts, a Brady EMEA ügyvezető igazgatója. „A díjat mind magas szintű követelményeknek megfelelő azonosítási megoldásaink kiváló minősége, mind a  kimagasló ügyfélkiszolgálás biztosítása iránti elkötelezettségünk elismerésének tekintjük. Mindkét elem a Brady márka szilárd alapja; az pedig, hogy immár a második egymást követő évben kapjuk meg ezt a díjat, ékes tanúbizonysága annak az eltökéltségnek és szenvedélynek, amellyel munkatársaink az ügyfeleink hatékonyabb és nyereségesebb működését segítik elő.”
 
A Celestica TCOO programja immár hatodik éve működik, és ezzel a cég a 3000 beszállító alkotta globális hálózatának legkiválóbbjait ismeri el és díjazza. A Celestica TCOO rendszere a beszállítók teljesítményének értékelésére összpontosít, amit a termékeknek és szolgáltatásoknak a beszállító számláján szereplő összegtől függetlenül, a teljes előállítási, leszállítási és támogatási költség alapján mér. A cég a beszállítók következő jellemzőit értékeli: minőség, szállítás, technológia, szolgáltatás, árképzés és rugalmasság.
 
 
„Gratulálunk a Brady-nek a 2011. évi TCOO beszállítói díjhoz” – mondta Craig Muhlhauser, a Celestica elnök-vezérigazgatója. „Szeretnék őszinte köszönetet mondani a Brady-nek azért, hogy támogatta az ellátási lánc egészére kiterjedő gyors és rugalmas reagálásra irányuló stratégiánkat, mely biztosítja ügyfeleink számára a végfelhasználói piac változásaira való reagáláshoz és a kihívások leküzdéséhez szükséges rugalmasságot.”

12.01.2012

BMP™51 és BMP™53 címkenyomtató

Új, hordozható címkenyomtatók Bluetooth® technológiával a vezeték nélküli nyomtatáshoz.

BMP51 BMP53
 
A BMP 51 és 53 az els Bluetooth kapcsolattal rendelkez nyomtatók, melyek együttmködnek az új és ingyenes Brady Mobile Android alkalmazással. A Brady Mobile lehetvé teszi a terepen dolgozók számára, hogy Android rendszer okostelefonjukról a helyszínen, hordozható számítógép vagy más eszköz használata nélkül nyomtassák ki a címkéket.
 
Ismerje meg a BMP51 és BMP53 címkenyomtatókat. >>

01.12.2011

Akció: BradyPrinter™ PR Plus Model

Szeretne vásárolni egy hatékony, flexibilis és könnyen telepíthető nyomtatót akciós áron? Keressen bennünket egy ingyenes bemutatóért az önök gyártósorán!

 • BP PR PlusReferenciák az elektronikai és autóiparban világszerte
 • Kedvező ár-érték arány a felhasználók részére
 • Könnyű telepíthetőség és integrálás a gyártósorba
 • Autómata felhelyezés, leválasztó vagy vágó kellékek
 • 300 vagy 600 dpi THT nyomtatási felbontás
 • 250 mm/s (PR300) / 100 mm/s (PR600) nyomtatási sebesség THT technológiával
 • csatlakoztatható számitógépre illetve hálózatra
 • műszaki támogatás és tréning

Éljen a lehetőséggel és válassza a legjobb jelölési megoldást:
BradyPrinter™ Model PR300 Plus Alap Nyomtató  1.790,- EUR
BradyPrinter™ Model PR600 Plus Alap Nyomtató  2.390,- EUR
 
Keressen bennünket egy ingyenes bemutatóért az önök gyártósorán!
 
 

 

25.11.2011

Próbálja ki a BMP71-es nyomtatónkat ingyen

A Brady most lehetőséget biztosít arra, hogy egyik legújabb, legsokoldalúbb nyomtatóját, a BMPTM71-est kipróbálhassa. Ragadja meg a lehetőséget és foglalja le nyomtatóját egy ingyenes és kötelezettségek nélküli 30 napos próbaidőre!

 

 • Önállóan és PC-hez csatlakoztatva, szoftverrel együtt is használható
 • Hordozható
 • 50.8 mm maximális címkeszélesség, akár 1016 mm nyomtatási hossz
 • Tartós ipari jelölőanyagok, önlamináló címkék kábelekre, hőzsugorcsövek, optikai kábeljelölők, gravírtábla helyettesítő anyagok, függőcímkék

Tudjon meg többet a BMPTM71 nyomtatóról
Nézze meg a videót
Kattintson ide, hogy le tudja foglalni BMPTM71 nyomtatóját a 30 napos ingyenes próbára!
 
A Brady Próba (TRY) program a 2012. december 31-ig regisztrált és megerősített rendelésekre érvényes
A Brady Próba (TRY) programjának feltételei