Magunkról

Magunkról

A Brady küldetése olyan innovatív jelölési megoldások biztosítása, amelyek világszerte emelik vevőink biztonsági, védelmi, termelékenységi és teljesítményi szintjét. A Brady 1914 óta van jelen a piacon.

A több, mint 15 000 sztandard, a biztonsági jelölést, a termék- és személy-azonosítást célzó terméktípus messze a legszélesebb kínálatot jelenti a világpiacon.

A Brady 6500 dolgozója, a világ összes kontinensén, gondoskodik a szállított termékek és szolgáltatások legmagasabb minőségéről, és szolgál ki több, mint félmillió megrendelőt. A forgalmazók kiterjedt hálózata ezen túlmenően biztosítja a gyors szállítást és a magasan kvalifikált tanácsadást, a megrendelők minden különleges igényére.

A Brady Corporation 1999 óta részvénytársaságként szerepel a New York-i tőzsdén, BRC jelzés alatt. A Brady központja Milwaukee-ban (USA) található. Több, mint 20 Brady gyár található az USA, Európa és Ázsia minden fő ipari körzetében.

A Brady 2005-ben alapította meg Közép-Kelet-európai leányvállalatát, Pozsonyban. A helyi, szakképzett vevőszolgálat kész minden segítség magadására a megrendeléseknél, ajánlatoknál, termékinformációk esetén, s a szerviz-központ szakemberei teljes technikai támogatást biztosítanak az egész régió megrendelőinek.