Tapasztalja meg a fejlődést

Tapasztalja meg a fejlődést

Váltsa le hordozható címkenyomtatóját a Brady legújabb típusára*, és tapasztalja meg a fejlődést az azonosítás területén. Válasszon az ipari minőségű azonosító címkék széles és professzionális választékából, amelyek extrém körülmények között sem esnek le és jól olvashatók maradnak.

Tapasztalja meg a fejlődést


Kimagasló címkenyomtatási élmény

A Brady címkenyomtatói egyszerűen használhatók, és segítenek az igényeknek megfelelő legjobb címkék létrehozásában. A kiemelkedő címkenyomtatási élményhez, valamint a kábelek, alkatrészek, termékek és létesítmények professzionális azonosításához a típustól függően a gyors nyomtatás, a jól olvasható kijelző, a WiFi-kapcsolat, az USB-portok, a címkeanyagok könnyű cseréje és az automatikus kalibráció akár együttesen is hozzájárulhatnak.

 

Nem esik le, jól olvasható

Ipari minőségű címkéink nem esnek le, és Brady címkenyomtatóval nyomtatva hosszú ideig jól olvashatók maradnak. A Brady anyagtudományi kutatócsoportjai tartós anyagokból olyan címkéket alkottak, amelyek az íves és sík felülethez is jól tapadnak, és ellenállnak a nagy hőnek, extrém hidegnek, olajoknak, vegyi anyagoknak, horzsolásnak, UV-sugárzásnak és más kihívást jelentő körülménynek. A Brady címkéi nemzetközi teszteljárások szerint lettek bevizsgálva, ennek köszönhetően bármit is jelöl meg velük, az felcímkézve marad.

 

Váltson most!

2019.01.31-ig meglevő hordozható címkenyomtatóját ingyen cserélheti le a Brady legújabb professzionális címkenyomtatóinak egyikére – vagy 50%-os kedvezménnyel, ha az új nyomtatóhoz professzionális fogyóeszközöket vásárol. Nézze meg, melyik professzionális Brady címkenyomtatót szerezhetné be a jelenlegi címkéző helyett, kérjen címkemintát és bemutatót, és tapasztalja meg a fejlődést az azonosítás területén.

Nyomtatóválasztó útmutató kérése (EN)

 

Váltsa le jelenlegi hordozható címkenyomtatóját a Brady legújabb típusára*, és tapasztalja meg a fejlődést az azonosítás területén.

Nyomtató lecserélése

Címkeminták kérése

Nyomtatóbemutató kérése

 

FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK

A Brady Swap for More program a Benelux államokban, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában érvényes 2019.01.31-ig, a Brady Identification Solutions EMEA által meghatározott nyomtatókra. Minden jogosult és becserélt nyomtatóhoz 6, 8, 9, 12 vagy 16 darab, Brady hordozható nyomtatóhoz való fogyóeszköz kazettát kell vásárolni. Nem minden címkenyomtató vehet részt a programban, továbbá fogyóeszközöket kell vásárolni és más korlátozások is érvényesek. A nyomtatókat Brady forgalmazónak kell beszámítania, és azoknak a részvételre jogosult márkájúnak és típusúnak, valamint működő állapotúnak kell lenniük. A Brady fenntartja a teljes összeg kiszámlázásának jogát, amennyiben a beszámított nyomtatókat nem küldik el a Brady-nek. A Brady fenntartja az ajánlat módosításának vagy visszavonásának jogát.