Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények ingyenes kiadványra nyomtatott és elektronikus médiákban. Új termékek, események, közlemények és információk a Brady vállalatról.

Új, intelligens címkenyomtató kiváló teljesítménnyel

A Brady Corporation új BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtatója intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt biztosít, és 1200-nál is több standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkét képes kinyomtatni.


Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel

A Brady Corporation új S3100 jelzés- és címkenyomtatójával a felhasználók a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében akár önálló üzemmódban is egyszerűen nyomtathatnak számos megbízható, igény szerinti biztonsági jelzést és létesítményben elhelyezhető címkét.


Új, vízzel érintkezve 30 másodpercen belül feloldódó címke

A Brady Corporation új, vízben oldódó B-403 papírcímkéi meleg vízzel érintkezve a felület károsodása és ragadós maradványok nélkül, teljesen feloldódnak 30 másodpercen belül. A B-403 ideális a minden használat után új azonosítást igénylő elemek megjelölésére. Az ilyen címkéket széles körben alkalmazzák laboratóriumokban, a közlekedésben, a logisztikában és más iparágakban.


Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

A Brady Corporation az extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló megbízható címkéket és azonosítási megoldásokat fejleszt. Ezek a bevizsgált címkék növelik a munkahely biztonságát, segítik a hibaelhárítást, a teljes nyomonkövethetőséget és az azonosítással összefüggő egyéb előnyöket biztosítanak a kihívást jelentő alkalmazásoknál és környezetekben.


Biztonságos blindkizárás csövek széles választékához

A csövekhez való blindkizáró egy jól látható fizikai akadály, amely figyelmeztethet arra, hogy senki ne érjen a csövek vakdugóihoz a karbantartás során.


A megfelelőségi és biztonsági követelményeket teljesítő, hatékony munkahelyek létrehozása

A Brady Corporation tartós csőjelölőket, biztonsági jelzéseket, CLP-címkéket és területjelölőket kínál, melyek segítségével a különböző iparágakban könnyen hozhatók létre a megfelelőségi és biztonsági követelményeket teljesítő, hatékony munkahelyek.


5 új ISO 7010 biztonsági jelzés tartós anyagokon

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 5 új ISO 7010 nemzetközi biztonsági jelzést jelentetett meg. Az új jelzések számos ipari környezetben optimális tartósságot biztosító nagy teljesítményű anyagokra nyomtatva már megtalálhatók a Brady kínálatában.


Tájékoztató és biztonsági jelzések helyszíni nyomtatása

A Brady jelzés- és címkenyomtató-kínálatának minden tagja képes a vizuális munkahelyi jelzések helyszínen történő kinyomtatására, amikor szükséges. Csökkentse a munkahelyi baleseteket és növelje a hatékonyságot a jól elhelyezett vizuális munkahelyi jelzésekkel.


Új, továbbfejlesztett címkenyomtatók: mert a biztonság a világot jelenti

Az új BBP™35 és BBP™37 címkenyomtatók segítik a biztonsági és üzemeltetési szakembereket, hogy többszínű és változatos formájú jelzések és címkék használatával növeljék a létesítmény termelékenységét és a munkahelyi biztonságot. A nyomtatók széles színválasztékot és változatos kivágási lehetőségeket kínálnak. Emellett egyszerű, automatikus címkebeállítási funkcióval és intuitív érintőképernyővel rendelkeznek, hogy az igényeknek megfelően bármilyen jelzés helyben elkészíthető legyen.


Új BBP™12 címkenyomtató kábelek, alkatrészek, termékek és laboratóriumi minták azonosítására

A Brady bemutatja az új, kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, belépőszintű BBP™12 asztali címkenyomtatóját, amely kiválóan használható kábelek, alkatrészek, termékek és laboratóriumi minták azonosításához. A kompakt BBP12 nyomtatási sebessége eléri a 100 mm/másodpercet. A készülék a rendkívül tartós és speciális Brady azonosító címkék széles körét képes kezelni.


Az SMT-gyártósorokra telepíthető rugalmas címkeadagoló megfizethető azonosíthatósági megoldást jelent a cégeknek

A világszerte az azonosítás szakértőjeként ismert Brady és a német AMS Software & Elektronik együttműködési megállapodást írtak alá, hogy azonosításra használható high-tech, automatizált és megfizethető árú címkeadagolókat kínáljanak az elektronikai gyártóknak Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.


Gyorsan megtervezhető biztonsági azonosítók az új Brady Workstation szoftverrel

Az új Brady Workstation lehetővé teszi a felhasználó számára a biztonsági jelzések, CLP-címkék, csőjelölők és Lockout/Tagout eljárások vizualizációs elemeinek létrehozását mindössze néhány kattintással. Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazáskörnyezet barátságos felhasználói felülettel, amelyben mindenféle biztonsági azonosító könnyen megtervezhető.


Hatékony segítség a szennyeződések elleni küzdelemben

Ezen jelzések létrehozása, felülvizsgálata, vagy frissítése igény szerint helyben is lehetséges! „Egy speciális Brady grafikus nyomtató az összes biztonsági jelzést úgy, akkor és ott nyomtatja ki, ahogy, amikor és ahol arra szükség van.” jelentette ki Tom Bieseman, a Brady Safety Systems EMEA termékmenedzsere.


A tollak ideje lejárt

A Brady, az ipari és biztonsági nyomtatási rendszerek és megoldások globális piacvezetője bejelentette a BMP™21-LAB kézi címkenyomtató piaci megjelenését. A strapabíró külsőt intelligens nyomtatási funkciókkal kombináló, beépített laboratóriumi szimbólumokat tartalmazó kézi nyomtatót tárgylemezek, pipetták, lombikok, üvegek, fiolák és kémcsövek jelölésére tervezték. A tollak ideje lejárt!


A Brady bemutatja az új BMP™41 címkenyomtatót

A tartós, hordozható nyomtató könnyen használható feliratozást tesz lehetővé az adatkommunikációs és elektromos iparban dolgozó felhasználók számára.


Brady BBP™33 címkenyomtató

A Brady, a nyomtatórendszerek és anyagok vezető gyártója bejelentette a BBP™33 címkenyomtató bevezetését a piacra. A Brady új, könnyen használható nyomtatórendszere „bedobható” kellékanyagokkal működik, melyekkel a felhasználó 20 másodpercnél is rövidebb idő alatt, mindenféle beállítás vagy kalibrálás nélkül végezheti el a kellékanyagok cseréjét.


Címkenyomtatás mobiltelefonról? Megoldva!

A Bluetooth® technológia révén Android rendszerű okostelefonja segítségével készíthet, szerkeszthet és nyomtathat címkéket.


Tekintélyes értékelés a Celestica vállalattól

A Celestica a Brady tevékenységét a 2010 Total Cost Of Ownershp díjjal ismerte el


Toughstripe™ – Több mint padló jelölés

A jelentős és megbízható emelet jelölés a munkavédelmi politika és a Lean működési filozófia fontos része. Érvényes ez a nagy csarnokokra csakúgy mint a kis műhelyekre. A BRADY vállalat, amely a biztonságra és jelzésre specializálódott, elhozza az ideális megoldást ezen a területen – emelet jelölés Toughstripe™.


Tegye lakat alá a munkahelyi sérüléseket

Évente emberek ezrei esnek komoly munkahelyi sérülések áldozataiul. A Brady legújabb lakatjai maximális védelmet nyújtanak az elektromos áramütés ellen, mivel a tartós építésű könnyű és kicsi lakatok nonconductívak.