A megcsúszások, elbotlások és esések megelőzése

A megcsúszások, elbotlások és esések megelőzése

A megcsúszások, elbotlások és esések miatt bekövetkezett halálos és nem halálos munkahelyi balesetek a leggyakrabban előforduló balesetfajták közé tartoznak. Az EU-OSHA által készített ESENER-2 felmérés szerint az EU-s vállalatok 36%-a a megcsúszások, elbotlások és esések kockázatának megnövekedését tapasztalja a munkahelyeken. A kockázat csökkentésére számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínálunk.

 

Megoldások

 

Padlójelölés

Padlójelölés: ezekkel könnyen azonosíthatók a biztonságos gyalogos útvonalak, akadályok és veszélyes területek a munkahelyeken.

 

További információk

 

Biztonsági jelzések

Biztonsági jelzések: már egy egyszerű biztonsági jelzés is képes költséges munkahelyi baleseteket megakadályozni, amennyiben jól látható, felhívja magára a figyelmet és a tartalma is könnyen érthető.

 

További információk

 

Kiömlések elhárítása

Kiömlések elhárítása: a kiömlések még azelőtt megállíthatók, hogy munkahelyi baleseteket okozhatnának.

 

További információk

 

Szolgáltatások

Szolgáltatások: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen helyszíni látogatást vagy felmérést, hogy könnyen kiválaszthassa az igényeinek megfelelő megoldásokat.

 

További információk

 

Cél a nulla

Az EUROSTAT legfrissebb számai szerint az EU-ban 2015-ben 3,2 millió nem halálos és 3876 halálos baleset történt, melyek 42 millió elveszett munkanapot eredményeztek. Egy nem halálos baleset átlagos költsége 10000 EUR, de halálos balesetnél ez akár 1,1 millióra is nőhet. A munkahelyi biztonság növelése nemcsak humánus, de gazdaságilag is értelmes stratégia a vállalat nyereségességének biztosítása szempontjából. A Brady számos biztonsági azonosító megoldást kínál, melyek segítenek csökkenteni a munkahelyi kockázatokat a leggyakrabban előforduló baleseti kategóriáknál.

Szerezze meg az ingyenes munkahelyi biztonsági útmutatót