Cél a nulla: karbantartások biztonságának javítása

Cél a nulla: karbantartások biztonságának javítása

Az EU-OSHA szerint a halálos munkahelyi balesetek 10–15%-a karbantartás során következik be. A foglalkozással összefüggő betegségek és egészségügyi problémák – például azbesztózis, rák, halláskárosodás vagy a vázizomrendszer megbetegedései – is gyakrabban fordulnak elő a karbantartási munkákat végző munkavállalók körében. A karbantartás biztonságának javítására irányuló Cél a nulla programokat 3 megoldással szeretnénk támogatni.

 

Megoldások

Hatékonyabb karbantartás

A karbantartási biztonságának javítása mellett érdemes a hatékonyságot is növelni. A gépeken elhelyezett jól olvasható tájékoztató címkékkel a karbantartó munkások azonnal megismerhetik az adott gép szervizelése során alkalmazható legjobb gyakorlat lépéseit és eljárásait. A gép energiaellátásának leválasztása és a kiömlések elhárítása kevesebb megszakítást eredményez a karbantartás során, emellett a jól olvasható tájékoztató címkék hatékonyabbá tehetik a karbantartást, és segíthetnek gyorsabban visszaállni a teljes termelési kapacitásra.

 

3 megoldás a jobb karbantartásért

A Brady 3 megoldást kínál a karbantartás biztonságosabbá és hatékonyabbá tételére.

 

Profesionálne tlačiarne bezpečnostného značenia

Professzionális biztonsági nyomtatók: nyomtasson öntapadós biztonsági jelzéseket és tájékoztató címkéket, és helyezze azokat a gépekre a karbantartás előtt. Tájékoztassa a szakembereket a lehető legrészletesebben, hogy biztonságosan és hatékonyan tudjanak dolgozni.

 

További információ

 

Bezpečnostné značky

Kizárás/kitáblázás: a karbantartás során előzetesen jóváhagyott kizárási/kitáblázási eljárásokkal, speciális kizáró eszközökkel és professzionális lakatokkal válassza le a gépeket az energiaellátásról.

 

További információ

 

Prevencia a odstraňovanie rozliatí

Kiömlések elhárítása: akadályozza meg, hogy a karbantartás során bekövetkező kiömlések szétterjedjenek a munkaterületen, és ezzel balesetet vagy késedelmet okozzanak.

 

További információ

 

Služby

Szolgáltatások: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen helyszíni látogatást vagy felmérést, hogy könnyen kiválaszthassa az igényeinek megfelelő megoldásokat.

 

További információ

 


Cél a nulla

Az EUROSTAT legfrissebb számai szerint az EU-ban 2015-ben 3,2 millió nem halálos és 3876 halálos baleset történt, melyek 42 millió elveszett munkanapot eredményeztek. Egy nem halálos baleset átlagos költsége 10000 EUR, de halálos balesetnél ez akár 1,1 millióra is nőhet. A munkahelyi biztonság növelése nemcsak humánus, de gazdaságilag is értelmes stratégia a vállalat nyereségességének biztosítása szempontjából. A Brady számos biztonsági azonosító megoldást kínál, melyek segítenek csökkenteni a munkahelyi kockázatokat a leggyakrabban előforduló baleseti kategóriáknál.

Szerezze meg az ingyenes munkahelyi biztonsági útmutatót