Veszélyes árucikkek azonosítása

Veszélyes árucikkek azonosítása

Az EU-OSHA szerint az európai vállalatok 38%-a számol be potenciálisan veszélyes vegyi vagy biológiai árucikkekről a munkahelyeken. Az ezeknek való kitettség akut és hosszútávú betegségek és sérülések kialakulásához járulhat hozzá, például légzőszervi és bőrbetegségekhez, szervek károsodásához, foglalkozással összefüggő daganatos megbetegedésekhez, mérgezéshez vagy a fulladáshoz. Számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínálunk a kitettség veszélyének csökkentésére.

 

Megoldások

 

Padlójelölés

Padlójelölés: ezekkel könnyen azonosíthatók a biztonságos gyalogos útvonalak, akadályok és veszélyes területek a munkahelyeken.


További információ

 

GHS/CLP címkék

GHS/CLP címkék: egyszerűen kommunikálhatók a veszélyes anyagokkal kapcsolatos kockázatok, így elkerülhetők a balesetek és javítható az EU-s jogszabályoknak való megfelelőség.


További információ

 

A kizárás/kitáblázás

A kizárás/kitáblázás hatékonyan előzi meg a gép mozgását és a gép energiaellátásának véletlen visszakapcsolását a gépen végzett beavatkozások során. Így az alkalmazottak a lehető legbiztonságosabban végezhetik el a munkát és helyezhetik újra üzembe a berendezést.

 

További információ

 

Csőjelölők

Csőjelölők: a munkatársak és az elsődleges beavatkozók tájékoztatása céljából azonosítható, mi áramlik az üzem csöveiben.


További információ

 

Biztonsági jelzések

Biztonsági jelzések: egy egyszerű biztonsági jelzés is megakadályozhatja a költséges munkahelyi baleseteket, ha jól látható, figyelemfelkeltő és könnyen érthető.


További információ

 

Szolgáltatások

Szolgáltatások: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen helyszíni látogatást vagy felmérést, hogy könnyen kiválaszthassa az igényeinek megfelelő megoldásokat. Kérjen szakértői támogatást a legjobb gyakorlatok megismeréséhez a veszélyes árucikkek azonosításában!

 

Helyszíni felmérés kérése

 

Ismerjen még több, a munkahelyeken a veszélyes árucikkek azonosítására használható eszközt

 


Útmutató kérése

Ismerjen még több, a munkahelyeken a veszélyes árucikkek azonosítására használható eszközt.

formular