Cél a nulla baleset a munkahelyen

Cél a nulla baleset a munkahelyen

Ez a Cél a nulla útmutató az ipari szektor fő biztonsági kockázataiba nyújt betekintést, tartalmazza a Cél a nulla biztonsági program létrehozásához szükséges elemeket és tanácsokat, továbbá bemutatja az annak bevezetéséhez szükséges eszközöket is.

CÉL A NULLA BALESET A MUNKAHELYENAz Eurostat szerint 2012-ben 2,5 millió nem halálos (minimum 4 napos távollétet eredményező) és 3515 halálos munkahelyi baleset történt az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban. Bár a munkahelyi balesetek száma 2009-hez képest abszolút értékben és 100 000 teljes munkaidőben dolgozóra vetítve is jelentősen csökkent, a mutatók alapján a munkahelyi biztonság növelése és a munkahelyi balesetek számának csökkentése továbbra is időszerű.

A biztonsági kockázatok kezelése és a munkahelyi balesetek megelőzése az emberek egészségének megőrzése miatt és gazdasági szempontból is fontos, és megóvhatja vagy akár javíthatja is a vállalat nyereségességét. Minden munkahelyi baleset költségeket generál, és potenciálisan súlyos emberi következményei is lehetnek, melyek kihathatnak a morálra és a hatékonyságra is.

 

Töltse le az útmutatót

 

Formular

Érdekelnek, hogy tájékoztató
e-maileket kapjak
a hírekről és promóciókrólDescriptionC_OptIn


* E-mail-t küldünk a link-kel, ahonnan bármikor letöltheti a dokumentumot. Komolyan vesszük az adatvédelmet, kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat.