Brady BBP™33 címkenyomtató

A Brady, a nyomtatórendszerek és anyagok vezető gyártója bejelentette a BBP™33 címkenyomtató bevezetését a piacra. A Brady új, könnyen használható nyomtatórendszere „bedobható” kellékanyagokkal működik, melyekkel a felhasználó 20 másodpercnél is rövidebb idő alatt, mindenféle beállítás vagy kalibrálás nélkül végezheti el a kellékanyagok cseréjét.

BBP33A gyorsabb és könnyebb címkekészítést szem előtt tartva megalkotott BBP™33 azon felhasználóknak készült, akik gyakran nyomtatnak különböző anyagokra. Az új címkenyomtató emellett a költségek lefaragásában és a hatékonyság növelésében is segít: már az első címkére is minőségi nyomat kerül, így nem készülnek fölösleges próbacímkék.

„A nyomtató beállításával időt tölteni elég idegesítő lehet” – mondta Hilde De Swerdt, a nyomtatórendszerek szegmensének EMEA termékmarketing-igazgatója„A BBP™33-nál abszolút minimálisra csökkentettük az erre fordítandó időt. A nyomtatókban a kellékanyagokat rendszeresen cserélő ügyfelek imádni fogják ezt a terméket. Egyszerű és intuitív, a felhasználók mindenféle előzetes képzés nélkül is kiváló minőségű címkéket állíthatnak elő vele.”

A 40 különböző anyagra és azok több mint 600 változatára nyomtatni képes BBP™33-mal a vezetékek, laboratóriumi anyagok és különböző termékek azonosítására alkalmas, méretre vágott címkék széles köre, valamint sokféle, biztonsági és létesítményekben használható címkeanyag használható.

Termékjelölés

A sokféle azonosítási igénnyel rendelkező gyártási környezetek – pl. nyomtatott áramkörök címkézése vagy kábelek hőzsugorcsövekkel való azonosítása során – kihasználhatják a BBP™33 által nyújtott extrém gyors, rugalmas és hulladékmentes kellékanyagcsere előnyeit. A nyomtató tökéletesen kompatibilis számos sztandard és egyedi méretekben elérhető anyaggal, melyek a vegyszerek és a hőmérsékletek széles tartományának képesek ellenállni.

Vezeték- és kábelazonosítás

Az elektromos termékek gyártása terén, illetve egyéb, nagyszámú vezetéket és kábelt használó ágazatban nagy előnyt jelent, hogy a BBP™33 számos különböző címkeanyagra képes nyomtatni. A megfelelő címke azonnali, a nyomtató előzetes kézi beállítását nem igénylő nyomtatásával a BBP™33 az iparban nagy keresletnek örvendő öntapadó címkéktől a hőre zsugorodó kábelhüvelyeken át a panelek azonosítására használt hordozókig számos anyagnál képes növelni a termelékenységet. A BBP™33 a hőre zsugorodó kábelhüvelyek mindkét oldalára képes nyomtatni anélkül, hogy arra egy további hüvelyt elpazarolna; ezt a teljesítményt a nem Brady gyártmányú nyomtatóknak nehéz lesz elérni.

Biztonsági és létesítményazonosítás

A BBP™33 sokoldalúsága révén bármely létesítményben költséghatékony megoldást jelent a biztonsági és létesítményazonosítási címkézési igényekre. Az új nyomtató funkciói között megtalálható a biztonsági, berendezésazonosító, tájékoztató, beltéri és kültéri jelzések készítésének lehetősége, akár szélsőséges környezetekbe való, rendkívül tartós anyagokra is. A utánvilágító kijáratjelző tábláktól a GHS-kompatibilis jelzéseken át a csővezetékjelölőkig mindenféle címke elkészíthető egyetlen nyomtatóval. A vásárlók igényeik szerint választhatnak a BBP™31 önálló címkenyomtató és a számítógépes kapcsolatot igénylő BBP™33 típusok között. A BBP™31 önálló címkenyomtató minden kellékanyaga használható a BBP™33 készülékkel is.

Laboratóriumi azonosítás

A laboratóriumokban a BBP™33 kiküszöböli a minták követhetősége és azonosítása céljából végzett címkézés nehézségeit, így a laboratóriumban dolgozó szakemberek az igazán fontos feladatokra összpontosíthatnak. A BBP™33 kiválóan használható szélsőséges laboratóriumi környezetekhez készített anyagokkal és címkeméretekkel is, a teljes élettartamra biztosítva a minták azonosíthatóságát. Kis mérete, speciális laboratóriumi címkeanyagokkal való kompatibilitása és kiváló használhatósága teszik a BBP™33 nyomtatót a laboratóriumok nélkülözhetetlen felszerelésévé.

A BBP™33 nyomtató kompatibilis a Brady szoftverprogramjaival, például a Markware™, LabelMark™ és CodeSoft™ címkekészítő szoftverekkel. Ezek a címkekészítő szoftverprogramok a címkék és vonalkódok gyors előállítását, valamint az adatok problémamentes importálását teszik lehetővé.