Felújítható források

Felújítható források

A hagyományos gazdasági szektorokkal összehasonlítva a felújítható források szektora jelenleg rendkívüli növekedésben van. A környezetvédelem új előírásai még jobban elősegítik a fejlődését.

A Brady, mint a jelölés specialistája, azonosító megoldásokat és nagyteljesítményű anyagokat kínál a szegmens játékosainak, melyek különösen alkalmasak a napelemek, szélenergia és más technológiák részére. A Brady technikai megoldásoknak köszönhetően a napelemek és kábelek jelölése gyorsan és egyszerűen elvégezhető műveletté válik, melynek eredménye az időálló azonosítás.

 

A Brady megoldások többek között lehetővé teszik:

  • A napelemek követését időálló etikettek segítségével, melyek ellenálnak a szélsőséges feltételeknek
  • A napelemek bekapcsolódó kábeleinek azonosítását
  • Szélerőművek kábeleinek megkülönböztetését különféle felhasználásra
  • Olvasható etikettek bárkivel és bárhol
  • A cég imázsának javítását

 

Vevőink véleményei…

Bernard Úr, kábelkötegeket beszállító üzem vezetője egy jelentős márkájú szélerőmű részére:

A kábelek megjelölésére eddig kézi etikettezést használtunk, amely színes sávokból állt a kábeleken felerősített számokkal kiegészítve. A felújítható források nagy növekedése a szegmesben arra kényszerített minket, hogy átértékeljük munkamódszereinket és ezáltal tudjuk növelni a produktivitást és csökkentsük a szállítási határidőt.  Választásunk a Brady megoldásaira esett – hő hatására zsugorodó halogénmentes műanyag bevonat, amely magába foglalja az ellenállóképességet és gyorsaságot és melyek az előző módszereinkhez képest összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményűek. A Brady időálló és profi kínálatának köszönhetően még további megrendeléseket sikerült szereznünk."

 

Combe Asszony, egy napelemeket gyártó francia cég gyártási vezetője:

A mi szakágazatunkban az egyik alapvető követelmény bebiztosítani paneleink követhetőségét. Ezért választottuk a Brady céget, amely a jelölések specialistája. A múltban olyan problémákkal találkoztunk, hogy az etikettek leestek vagy olvashatatlanná váltak, ami mindig utólagos kiadásokat jelentett.  A Brady megfelelő megoldást ajánlott ellenállóképes anyagokra, műszaki tanácsadásra és minőségű nyomtatókra. A Bradynak, mint egyedüli szállítónak köszönhetően nagyobb produktivitást értünk el és egyúttal javítottunk márkánk imázsán."